banner249

Otel müdürünün şüpheli ölümü

Kuşadası’nda müdürlüğünü yaptığı otelin lobisinde tartıştığı 3 kişi tarafından darbedilen kişi, daha sonra dinlenmek için çıktığı odasında ölü bulundu.

Otel müdürünün şüpheli ölümü
banner240

Edinilen bilgiye göre, Kuşadası Cumhuriyet Mahallesi’nde faaliyet gösteren bir otelin müdürlüğünü yapan 59 yaşındaki M. Fidan Tekeş, otelin lobisinde M.S.T, Z.M.G. ve S.C. isimli üç kişi ile tartışmaya başladı.


Tartışmanın büyümesinin ardından bu üç kişi tarafından darp edilen otel müdürü tarafından darp edildi. Tartışma ve darp olayının ardından otel görevlisi personeline odasına çıkıp dinleneceğini söyleyen otel müdürü M. Fidan Tekeş, uzun süre haber alınamayınca merak edilen otel çalışanlarının kaldığı odaya girmesiyle ölü bulundu.

Yapılan incelemede, burnunda kırık olduğu ve aşırı kan kaybettiği tespit edilen Tekeş'in cesedi, Kuşadası Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Savcılığın talimatıyla olayı araştıran polis ekipleri, kamera kayıtlarından da kimlikleri tespit edilen M.S.T, Z.M.G. ve S.C. isimli 3 şüpheliyi gözaltına aldı. Polisin, ayrıca olayla ilgili olduğu iddia edilen 3 şüphelinin de arandığı bildirildi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER