banner249

Esrarengiz kaza:2 ölü 1 yaralı

İzmir'in Foça ilçesinde yaşanan esrarengiz kazada, iki kişi öldü, bir kişi de yaralandı. Ölenlerin üzerinden sahte kimlik ve iki tabanca ile kalaşnikof mermi çıktı.

Esrarengiz kaza:2 ölü 1 yaralı
banner240

Kaza, gece saat 03.00 sıralarında Bağarası Mahallesi yakınlarındaki buz fabrikası mevkisinde meydana geldi. Aşırı hız yüzünden sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği 06 FFF 36 plakalı BMW marka lüks otomobil önce bir otomobile çarptı sonra takla attı. 


Kazada hurdaya dönen otomobilde bulunan üç kişiden ikisi hayatını kaybederken, bir kişi sağlık ekipleri tarafından Menemen Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. 

ÜZERLERİNDEN SAHTE KİMLİK ÇIKTI 
Jandarma bölgesinde meydana gelen kazada, araçta hayatını kaybeden iki kişiden sürücünün üzerinde A.A. adına düzenlenmiş kimlik çıktı. Diğer ölenin kimliği ilk anda belirlenemedi. Kazadan yaralı kurtulan ve Menemen Devlet Hastanesi'ndeki ilk müdahalenin ardından Ege Üniversitesi Hastanesi'ne sevk edilen kişinin İsmail Altıntaş olduğu belirlendi. Soruşturmada, üzerinden A.A. adına düzenlenmiş sahte nüfus cüzdanı çıkan kişinin Mahmut K, ölen diğer kişinin Yılmaz İ. olduğu ortaya çıktı. 

Kazayı öğrenince İzmir'e gelen yakınları Adli Tıp Kurumu morgundaki Mahmut K'nın cesedini teşhis etti. Yılmaz İ.'nin yakınlarına ulaşılmaya çalışıldığı ve cenazelerin DNA testinden sonra ailelerine teslim edileceği bildirildi. Jandarmanın kaza mahallinde ve araçta yaptığı incelemelerde, 3 tabanca, bu silahlara ait mermi ile kalaşnikof marka uzun namlulu silaha ait şarjör ve 38 kalaşnikof mermi bulundu. Üç kişinin, Foça'ya niçin geldikleri yolundaki sorular esrarını korurken, bu kişilerin devlet kurumlarıyla ilgileri bulunmadığı, herhangibir suç örgütüyle bağlantılarının olup olmadığı araştırılıyor. 

KAZA SONRASI ESRARENGİZ MÜDAHALE 
Öte yandan görgü şahitlerinin ifadelerine göre; kazadan sonra olay yerine gelen Audi marka bir otomobilden inen bazı kimselerin yaralıyı ve cesetleri çıkarmaya çalıştığı ancak jandarmanın olay yerine ulaşmasıyla uzaklaşarak izlerini kaybettirdikleri öğrenildi. Emniyet birimleri esrarengiz kazadaki sır perdesini aralamak için şimdi Foça'daki mobese kamera görüntüleri ile söz konusu şahışların kimlerle temas kurduklarını araştırıyor.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER