banner249

Kocasını öldüren kadına iyi hal indirimi

Muğla'nın Fethiye ilçesi Ölüdeniz Mahallesinde Turizmci kocasını 48 bıçak darbesiyle öldürdüğü iddiasıyla Fethiye ağır ceza mahkemesinde yargılanan kadına kasten öldürme suçundan önce müebbet hapse, hafif tahrik ve iyi hali nedeniyle de15 yıla çarptırıldı.

Kocasını öldüren kadına iyi hal indirimi
banner240

3 Çocuk annesi 39 yaşındaki Elvan G. Fethiye Ağır Ceza Mahkemesindeki son duruşmada çok pişman olduğunu belirtip çocuklarından ve eşinin ailesinden özür diledi. 


Fethiye Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmada tutuklu yargılanan Elvan G.'nin yanısıra maktül Yüksel Arıcı'nın babası Yaşar Arıcı ve kardeşi Ali Arıcı'da hazır bulundu. 4 yıl önce ayrıldığı eşini 48 bıçak darbesiyle bıçaklayarak öldürdüğü iddiasıyla Fethiye Ağır Ceza Mahkemesinde yargılanan Elvan G. son söz olarak çok pişman olduğunu anlattı. Elvan G. cezaevinden gönderdiği dilekçesinde olayı ayrıntılarıyla anlattığını belirterek maktül bana fiziki şiddet uyguladı. Benim bütün eşyalarımı aldı. 

Beni evden koydu bana aşağılayıcı hakaretlerde bulundu. Benim cinnet geçirmeme sebep oldu. Olaydan dolayı çok pişmanım çocuklarımdan ve eşimin ailesinden özür diliyorum.Çok pişmanım" dedi. Duruşmada konuşan baba Yaşar Arıcı ile kardeşi Ali Arıcı şüpheliye haksız tahrik hükümleri uygulanmasını kabul etmediklerini ve şüphelinin en ağır şekilde cezalandırılmasını istediler. Mahkeme heyeti ayrıldığı kocasını kasten öldürdüğü iddiasıyla Elvan G.'yi önce müebbet hapis cezasına ardından hafif tahrik ve iyi hali nedeniyle 15 yıl hapis cezasına çarptırdı. Maktulün ailesi cezayı az bulurken temyize gideceklerini söylediler. 

CİNAYET NASIL İŞLENMİŞTİ 
13 Ekim 2012 tarihinde Fethiye'nin Ölüdeniz Mahallesinde 3 çocuk annesi kadın, 4 yıl önce ayrıldığı eşini 48 yerinden bıçaklayarak öldürdü. Ölüdeniz'de yaşayan 39 yaşındaki Elvan G., turizmci Yüksel Arıcı'dan 4 yıl önce boşandı. Elvan G. bir süre sonra başka biriyle evlendi. Ancak kısa süre sonra ayrıldı. 

Genç kadın, çocuklarını görmek için zaman zaman eski eşi Yüksel Arıcı'nın evine gidiyordu. olay gecesi 01.30 sıralarında çocuklarını görmek için Arıcı'nın oturduğu Ovacık Mahallesi'ndeki eve giden Elvan G., eski eşinin önceden kendine verdiği anahtarla kapıyı açıp içeri girdi. İddiya göre Elvan G., kanepede uyuyan Yüksel Arıcı'yı bilinmeyen bir nedenle 48 yerinden bıçakladı. Cinayetin ardından Polise giderek teslim olan Elvan G.'nin bir süre şokta olduğu ve ifade veremediği öğrenilmişti.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER