banner249

Öğretmen adaylarına enerji verimliliği dersi

enerji verimliliği konusunda toplumu bilinçlendirmek ve bilgilendirmek için çalışmalarına hızla devam eden enerji verimliliği derneği denizli Åžubesi, pamukkale Üniversitesi sosyal bilimler fakültesi Öğretmenlik bölümü öğrencilerine enerji verimliliği konulu konferans verdi.

Öğretmen adaylarına enerji verimliliği dersi
banner240
Enerji Verimliliğinin önemini vurgulamak ve bu konuda toplumu bilinçlendirmek hedefinde olan Enerji Verimliliği Derneği yaptığı etkinlikler ve düzenledikleri seminer ile günümüzün ve dünyamızın en önemli konusu olan Enerji ve enerji tasarrufu konusunda çalışmalarına devam ediyor. Son olarak Pamukkale Üniversitesi Sosyal Bilgiler Öğretmenliği Bölümü öğrencilerine Enerji Verimliliği Konulu konferans veren Enerji Verimliliği Derneği Denizli Şubesi, geleceğin öğretmen adaylarına Enerji Verimliliğinin önemini ve bu konuda yapılabilecekleri anlattı.

Dernek üyelerinden Nükleer Enerji Mühendisi Serdar Ekiz’in hazırladığı “Miras Aldığımız Dünyamızı Yaşanabilir Bir Halde Bırakmak İçin Enerji Verimliliği” ve Makine Mühendisi Ayfer Aracı’nın “Enerji Verimliliği” konulu sunumları ile yaptığı konferansa öğrencilerin ilgisi oldukça yoğundu.

Enerji Verimliliği Derneği Denizli Şube Başkanı Mehmet Akgün, Pamukkale Üniversitesi Sosyal Bilgiler Öğretmenliği öğrencilerinin Enerji Verimliliği konusunda kendilerini bilgilendirmelerini ve bu konuda okullarında bir konferans düzenlemek istediklerini belirterek, “İlk olarak gençlerimizi bu konudaki duyarlılığından dolayı tebrik ediyorum. Gençlerimiz bize böyle bir teklif ile geldiğinde dernek yönetimi olarak hiç düşünmeden kabul ettik. Gelecek nesilleri yetiştirecek öğretmen adaylarımızın Enerji Verimliliği konusundaki duyarlılığı bizleri çok mutlu etmiştir. Biz Enerji Verimliliği Derneği olarak bu konuda yapılacak tüm çalışmalarda üyelerimiz ile birlikte üzerimize düşen her türlü sorumluluğu yerine getirmeye hazırız” dedi.




Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER