banner249

Zolan’dan esnafa ‘Çat Kapı’ ziyaret

denizli belediye başkanı osman zolan, saltak caddesi ve Çınar meydanı çevresindeki esnafları tek tek ziyaret ederek beklenti ve dileklerini aldı.

Zolan’dan esnafa ‘Çat Kapı’ ziyaret
banner240
Denizli Belediyesi, bir yandan şehri imar edip geleceğe hazırlarken diğer yandan da vatandaşların beklenti, görüş ve önerilerini yerinde belirleyerek vatandaş gözüyle çalışmaları değerlendiriyor.

Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan da, günün belirli bir bölümünü vatandaş ve esnaf ziyaretlerine ayırdı. Başkan Zolan, yanına başkan yardımcılarını ve daire müdürlerini alarak çat kapı esnaf ziyaretlerinde bulundu. Ziyaretin son durağı ise Saltak Caddesi ile Çınar Meydanı çevresinde bulunan işyeri sahipleri oldu. Esnaflar, ziyarete gelen Başkan Zolan ve ekibine çeşitli ikramlarda bulundu. İşyerlerini ziyaret ederek bir sıkıntısının olup olmadığının sorulmasından son derece memnun olan esnaflar, Başkan Zolan’a teşekkürlerini ifade etti. Başkan Zolan da, gerek yolda karşılaştığı vatandaşların ve gerekse ziyaret edilen esnafın ilgisinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Başkan Zolan, ziyaretlerin merkezden genele yayılacak şekilde tüm esnafı kapsadığını kaydederek, ‘Tüm esnafımızı ziyaret edip sorunlarının olup olmadığını soruyorum. Bir eksik varsa bunu orada bizzat görüyoruz. Ekip arkadaşlarımla sorunu belirleyip çözüm yolu buluyoruz. Bu bölgelerde yaptığımız düzenlemelere tanıklık edenler, sarf ettikleri memnuniyet verici sözlerle bizi mutlu ediyor. Görülüyor ki biz çok yerinde ve doğru müdahaleler ile vatandaşların ve bölge esnafının beklentilerine karşılık verebilmişiz. Değişim sadece fiziksel bir değişimin ötesinde yaşamsal bir değişimi de beraberinde getirdi. Saltak Caddesi ve Çınar Meydanı kentin en hareketli noktaları konumunda. İnsanların yoğun bir şekilde zaman geçirdiği bu bölgede bulunan esnafımızda kendini yenileyerek mekansal gelişimden tutunda hizmet kalitesine kadar bir çok konuda değişime gitmiş. İyi hizmet, kaliteli hizmet veren kalıcı olacak ve eminim ki bol kazanç elde edecek. Ziyaretlerimiz artarak devam edecek. Tüm esnaflarımıza gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür ediyorum’ dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER