banner249

Kadın Konseyi’nden Yarımca’ya ziyaret

denizli belediyesi kadın kent konseyi kadın danışma ve siyaset grubu, kale’de yapacak oldukları seminer kapsamında kale belediye başkanı ismail yarımca’yı ziyaret etti.

Kadın Konseyi’nden Yarımca’ya ziyaret
banner240
Kale Belediye Başkanı İsmail Yarımca’nın makamında gerçekleşen ziyarete Yürütme kurulu üyeleri Tülay Tekin ve Seçil Tok yanı sıra grup üyeleri katıldı. Grup üyeleri ilçe hakkında genel bilgileri ve Kale Belediyesi’nin çalışmaları hakkında Belediye Başkanı İsmail Yarımca’dan kapsamlı bilgi aldı.

Yürütme kurulu üyesi Tülay Tekin yaptığı açıklama da Başkan Yarımca’nın Kale ilçesini başarılı çalışmalar yaptığını belirterek “Denizli’nin ilçeleri arasında Kale, belediye başkanımız sayesinde sürekli adından söz ettirmeyi başardı. Bugün olduğu gibi her zaman grubumuza sürekli olarak desteklerinden dolayı grubumuz adına teşekkür ederiz.” Dedi.

Kale Belediye Başkanı İsmail Yarımca kadın kent konseyinin Kale ilçesinde vermiş oldukları seminerlerle vatandaşlarımızı bilgilendiğini ifade ederek “Yapılan seminerler vatandaşlarımızın için önemli bir yer tutmaktadır. Umarız evlilik konusunda verilen seminerleri evli çiftlerimizin mutluluğunu daim eder” dedi.
Konuşmalarından ardından yürütme Kurulu Üyesi Tülay Tekin, grup adına Belediye Başkanı İsmail Yarımca’ya çicek takdim etti.



Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER