banner249

Miting alanları belirlendi

Manisa’nın Kula ilçesinde Kula kaymakamlığı tarafından ‘Toplantı ve Gösteri Yürüyüşü Yer ve Güzergâhı’ açıklaması yapıldı.

Miting alanları belirlendi
banner240

Yapılan açıklamada ‘Toplantı ve Gösteri Yürüyüşü Yer ve Güzergâhı’ açıklamasında Kula ilçe merkezinde gerçek ve tüzel kişilerin yapacakları açık hava toplantılarının yapılabileceği yürüyüş güzergahlarının ve toplantı alanlarının belirlendiği bildirildi. 


Konuyla ilgili Kula Kaymakamı Hakan Hakyemez “2911 sayılı Toplantı ve Gösteri Yürüyüşleri Kanununun “Toplantı ve Gösteri Yürüyüşü Yer ve Güzergâhı” başlıklı 6. Maddesi ve aynı Kanunun uygulanmasına dair Yönetmeliğin 3. Maddesi gereğince ilimiz merkezinde gerçek ve tüzel kişilerin aynı kanun kapsamında düzenleyecekleri açık hava toplantılarının yapılabileceği (2) ayrı yürüyüş güzergâhı ve toplantı alanı belirlenerek Makamımın Olur’ları ile uygulamaya konulmuştur." dedi


YÜRÜYÜŞLERİ GÜZERGAHLARI 
Hakan Hakyemez 1 Nolu Gösteri yürüyüşleri güzergahının “4 Eylül Mahallesi Yunus Emre Caddesi Kula Belediyesi ile Kula Ek Hizmet Binası arasında yer alan mülkiyeti Kula Belediyesi'ne ait 156 Ada 11 parsel ile parseldeki toplam 4.600 m² yerin Yunus Emre Kent Meydanı Miting Alanı adı altında kullanılması, 4 Eylül Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Caddesi üzerinde bulunan Gençlik Parkı önünün toplanma alanı, Mehmet Akif Ersoy Caddesi, Tabduk Emre Caddesi, Kula Vergi Dairesi, Devlet Hastanesi, Kula Lisesi, Şehitler Caddesi, Alançeşme Kavşağından şehir merkezine dönüş yapılarak, Yunus Emre Caddesi, Kula Yunus Emre Kent Meydanına kadar yürüyüş güzergahı olarak açıklandı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER