banner249

Servergazi okuyor

Servergazi öğrencileri MyOn İngilizce Programına 5. ve 6. sınıfları da dahil ederken, online kitap okuma sıralamasında Türkiye üçüncüsü oldu.

Servergazi okuyor
banner240

Türkiye’de bir çok okulda takip edilen online kitap okuma alışkanlığını kazandırmayı amaçlayan projede Servergazi öğrencileri yine adından söz ettirdi.


 Okul Müdürü Uysal Cesur, program ile ilgili olarak yaptığı açıklamada “MyOn İngilizce Programı, İngilizce eğitimini zevkli bir sürece dönüştürmeyi amaçlarken, dünya üzerinde birçok ülkede yaygın olarak uygulanan bu tür programların hedefi, yabancı dili klasik ders formatından kurtararak eğlenceli bir hobi haline dönüştürmektir. 

Birçok okul arasında Servergazi Koleji öğrencileri öğrenci başına kitap okumada ilk üçte yer alarak okumaya nekadar önem verdiklerini gösterdiler. En çok kitap okuyan öğrencilere ödüller verildi” dedi. 

Uysal, açıklamasında şu sözlere de yer verdi; “Öğrencilerimizin kişisel ve akademik gelişimi için önemli olan okuma işinin bir hayat tarzı haline gelmesinde idareci ve öğretmenlerimize önemli rol düşmektedir. Böylesi güzel etkinliklerle okumayı teşvik etmek gerekir. 

Öğrencilerin dil eğitimine bakış açısını olumlu yönde değiştirmek ve dili sevdirmek için okulda veya evde mutlaka teknolojiyi kullanmak gerekiyor. Servergazi Koleji olarak öğrencilerimizin teknolojiyi iyi kullanmalarını istiyoruz. Bu proje sayesinde öğrencilerimiz hem İngilizce öğreniyor hemde kitap okuma alışkanlığı kazanıyor.

Projeyi takip eden öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum”

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER