banner249

Yerel kalkınmanın merkezi olacağız

AK Parti Babadağ İlçe yönetim kurulu üyeleri yerel seçim öncesi seçim çalışmalarına hız verdi.

Yerel kalkınmanın merkezi olacağız
banner240

İlçe Başkanı Suat Kaçamaz’ın başkanlığında olağan yönetim kurulu toplantısını gerçekleştiren AK Parti Babadağ ilçe yönetim kurulu üyeleri teşkilat çalışmaları başta olmak üzere ilçedeki güncel konuları değerlendirdiler. 


İlçe Başkanı Kaçamaz; “Babadağ ilçemizin AK Parti ile yerel kalkınmanın merkezi olması için var gücümüzle çalışacağız” dedi. 

AK Parti Babadağ ilçe yönetim kurulu üyeleri İlçe Başkanı Suat Kaçamaz’ın başkanlığında Babadağ ilçe binasında mutat ilçe yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirdi. 

Yapılan yönetim kurulu toplantısına ilişkin değerlendirmeler de bulunan İlçe Başkanı Suat Kaçamaz, yönetim kurulu üyelerinin tamamının katıldığı toplantıda öncelikli olarak teşkilat meselelerini değerlendirdiklerini söyledi. 

Kaçamaz; “AK Parti Babadağ ilçe teşkilatı olarak her hafta düzenli olarak ilçe yönetim kurulu toplantımızı gerçekleştiriyoruz. Babadağ ilçesine sevdalı ve hizmeti kendisine ilke olarak belirleyen yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımızla birlikte ilçemize daha iyi hizmet sunabilmenin gayretiyle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Yerel seçimlerde 

AK Parti’nin bayrağını Babadağ’a dikmek ve ilçemize gelen hizmetlerin artarak sürmesini sağlamak adına yapılması gereken çalışmaları ekip arkadaşlarımızla birlikte hayata geçirmek için gayret ediyoruz. Babadağ ilçemize genel idareden birçok hizmet geldi, Milletvekilimiz Mehmet Yüksel başta olmak üzere, her biri birbirinden değerli başta Ahmet Nazif Zorlu olmak üzere birçok işadamımızın emeği ilçemize oldukça fazladır. 

Babadağ ilçemize özel önem verdiler ve önemli yatırımların gelmesini sağladılar. Bu yapılan hizmetler ilçemiz adına son derece sevindirici gelişmelerdir. Bu vesileyle hepsine ayrı ayrı ilçe halkımız adına şükranlarımızı sunmak istiyorum. Bizim hedefimiz AK Parti’yi yerel seçimlerde Babadağ da iktidara taşımaktır. Bu da yerel seçimlerde ilçemizin güçlenmesi için yerel idarede de iktidar olan bir anlayışı ilçemize kavuşturmakla mümkün olacaktır. 

İnanıyorum ki, Partimiz Babadağ ilçemizde genel hizmetlerde olduğu gibi, yerel hizmet destanını da ilçe halkımızın teveccühüyle 30 Mart sonrası gerçekleştirmeye başlayacağız. Daha çok hizmeti yaşayan bir Babadağ’ı hep birlikte inşa etmek için AK Parti’ye gönül veren ekip arkadaşlarımızla birlikte başlattığımız yürüyüşü süratle zirveye taşımak için çalışmalarımıza güçlü bir şekilde devam edeceğiz” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER