banner249

Akıl dolu projelerim var

“Akıl dolu projelerle yönetime talibim” diyen CHP’nin Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Arif Balkanay, “Nere de ne eksik varsa oraya mantıklı projeler monte edilmeli” sözlerini kaydetti.

Akıl dolu projelerim var
banner240

CHP’nin Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Arif Balkanay, seçim çalışmalarına durmaksızın devam ederken her yeni gün başka bir semtte vatandaşlarla bir araya gelerek destek istiyor. 


“ADIMLARIMIZI BİRLİKTE ATACAĞIZ” 
Her gün yeni bir bölgeye inerek seçmenleriyle bir araya gelen Balkanay, kendisine yöneltilen sorulara içtenlikle cevap verirken, proje isteyen vatandaşlara da “Projelerimiz hazır. Fakat biz ne yapılması gerekiyorsa birlikte karar vermek istiyoruz. Buralarda yaşayanlar sizlersiniz. Gelişi güzel adımlar yerine hep birlikte ne olması gerekiyorsa karar verelim” sözleriyle cevap verirken birçok konuda vatandaşın taleplerini dinleyip birer birer not alıyor. 

“MÜHRÜ ALACAĞIZ” 
30 Mart günü Denizlililer ve Merkezefendi halkının daha huzurlu bir yaşam sürmeleri için çalışmaya devam edeceklerini kaydeden Balkanay, halkın iktidarını kuracaklarını her fırsatta vurgularken, yaşanan siyasi kirliliğe de artık bir son vereceklerini ifade ediyor. 

Sürekli halk tarafından “Artık yeter, şu adamlardan bizi kurtarın” sözleriyle karşılaşan Balkanay, “Ülkeyi talan eden, yetimin hakkını yiyen, her fırsatta “hamdolsun” diye diye ceplerini dolduran hırsızlara karşı birlik olmalıyız. Bunu birlikte başaracağız. Ben bu yola halka hizmet etmek için çıktım. 

Akıl dolu projelerle yönetime talibim. Gösteriş yada makyaj meraklısı değilim. Nere de ne eksik varsa oraya mantıklı projeler monte edilmeli. İnşallah 30 Mart’ta mührü elime aldığımda yerel yönetim nasıl olur herkese örnek olacağım” dedi. 

“İÇİNİZDEN BİRİ” 
Denizli halkının adil bir yönetim için güven veren, dürüst siyasetçilere duyduğu özlemi iyi bildiğini her fırsatta dile getiren Balkanay’a çoğu zamanda eşi Ayşe Hanım da eşlik ediyor. Semt pazarı ziyaretlerinde Balkanay seçmenlerine neden aday olduğunu anlatırken Ayşe Balkanay’sa mutfak ihtiyaçlarını fırsat bulmuşken aradan çıkarıyor.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER