banner249

Metro varan 1 dedi

Metro varan 1 dedi
banner240
Metro Holding Başkanı Öztürk, Varan Turizmi Satın Aldı
Metro Holding Yönetim Kurulu Başkanı Galip Öztürk, A Plus yolcu hizmeti veren 65 yıllık otobüs firması Varan Turizmi satın aldı.

Metro Holding Yönetim Kurulu Başkanı Galip Öztürk, A Plus yolcu hizmeti veren 65 yıllık otobüs firması Varan Turizmi satın aldı Metro Holding Yönetim Kurulu Başkanı Galip Öztürk, A Plus yolcu hizmeti veren 65 yıllık otobüs firması Varan Turizmi satın aldı. Atılan imza ile 120 otobüslük filoyu ve Varan ismini satın alan Öztürkün markaya özellikle sahil bölgelerine hizmet edecek şekilde büyük yatırım yapmayı planladığı öğrenildi.

Bir süredir yapılan görüşmelerin bugün sonuçlandığı öğrenildi. Satışa ilişkin rakam bilgisi gizlenirken, Varan Turizmi Öztürkün şahsi olarak satın aldığı bildirildi. Halen 43 özmal olmak üzere toplam 120 otobüslük filoya sahip olan Varanın Türkiye çapında çeşitli illerde 230 bilet satış noktası bulunuyor.

Yıllık 1, 5 milyon yolcu taşımacılığı yapan Varanın isminin değişmeyeceğini belirten şirket yetkilileri, amaçlarının özellikle sahil bölgelerinde A Plus yolcu taşımacılığında yeni yatırımlarla standart ve kaliteyi arttırmak olduğunu ifade ettiler. Binden fazla çalışanı olan Varan Turizmin Marmara, Ege, Akdeniz, Orta Anadolu ve Karadeniz bölgelerinde 692 güzergaha, yurtdışına ise Avusturya, Bulgaristan ve Almanyaya düzenli seferleri bulunuyor.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER