banner249

“Birinci parti olacağız”

mhp'den 21.dönem milletvekili olarak görev yapan ve 12 haziran genel seçimlerinde yeniden aday adaylığını açıklayan ali keskin, denizli gazeteciler cemiyeti'nde basın t

“Birinci parti olacağız”
banner240

MHP;den 21.dönem milletvekili olarak görev yapan ve 12 Haziran Genel Seçimlerinde yeniden aday adaylığını açıklayan Ali Keskin, Denizli Gazeteciler Cemiyeti;nde basın toplantısı düzenledi. 18 yıllık siyasi yaşamı boyunca partisinin çeşitli kademelerinde görevde bulunduğunu belirten Ali Keskin, "Partimizin en alt kademelerinden milletvekilliğine kadar hizmetlerde bulundum. Milletvekili olduktan sonra da hiç bir zaman partiye hizmet etmekten geri kalmadım" dedi. MHP;nin Türk siyatesindeki ana damarlardan biri olduğunu belirten Ali Keskin, AK Parti hükümetinin ekonomiden siyasi gelişmelere kadar kötü bir yönetim gösterdiğini söyledi.
MHP;yi hem ülke genelinde hem de Denizli;de birinci parti yapmak için gece gündüz çalıştıklarını ifade eden Keskin, "MHP iktidarında asgari ücretten, muhtaç ailelere yapılacak yardımlara kadar bir çok düzenleme yapılacak. Bilim adamlarından memurlara, çiftçilerden emeklilere, esnaftan yüksek öğretim öğrencilerine kadar bir çok proje hayata geçirilecek. Bütün vatandaşlar sağlık sigortası kapsamına alınacak" dedi.
Denizli;de il, merkez ilçe, ilçeler ve tüm partililerle birlik ve beraberlik içinde planlı, programlı bir seçim çalışması yürüteceklerini kaydeden Ali Keskin, "Genel başkanımızın da belirttiği gibi, her ülkücüden en az 24 oy getirmeleri konusunda gerekli çalışmalar yürütülecek ve takibi yapılacak. Teşkilatlarımızın çeşitli kademelerinde değişik görevler almış birbirinden değerli arkadaşlarımızdan oluşan 250 kişilik bir ekip kuracağız" ifadelerini kullandı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER