banner249

‘İzmir’ Fil 3 yaşında

Türkiye'de doğan ilk fil olma özelliğine sahip ‘İzmir’, 50 bin İzmirlinin katılımıyla üçüncü doğum gününü kutladı. Türkiye'de doğan ilk fil olarak tarihe geçen yavru fil ‘İzmir’, Doğal Yaşam Parkı'nda düzenlenen doğum günü partisiyle 3 yaşına girdi.

‘İzmir’ Fil 3 yaşında
banner240

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun da katıldığı, renkli görüntülere sahne olan partiye, İzmirli çocuklar ve aileleri ilgi gösterdi. Yavru filin “eğlenceli ve şakacı” haliyle İzmirli çocukların simgesi olduğunu söyleyen Başkan Aziz Kocaoğlu, İzmir’in doğum günü pastasını çocuklarla birlikte kesti. 


110 kilo olarak dünyaya gelen, şu anda yaklaşık bin 300 kiloya ulaşan yavru fil İzmir’in doğum günü kutlamasına katılan çocuklar, yavru fil ve annesinin yaşam alanına meyvelerle 3 rakamını yazdı. 

50 BİN KİŞİ KUTLADI 
Eğlenceli animasyon gösterileri ve müzik dinletileriyle şenlik havasına dönüşen kutlamalara katılmak için yaklaşık 50 bin İzmirli, İzmir Doğal Yaşam Parkı’na akın etti. Partiye katılmak için gelen çocuklar ve ailelerinden giriş ücreti alınmazken, partiye katılan çocuklara özel olarak hazırlanan yaş günü tişörtleri, kurabiye ve pasta ikram edildi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER