banner249

İddialıyız!

Milliyetçi Hareket Partisi Merkezefendi Belediye Başkan adayı Nihat Yeniyol, çıktıkları bu seçim yarışında en iddialı ve şanslı adayın kendisi olduğunu belirtti.

İddialıyız!
banner240

Seçim bürosunda düzenlediği toplantı ile gazetecilerle bir araya gelen ve soruları yanıtlayan MHP Merkezefendi Belediye Başkan adayı Nihat Yeniyol, başkanlık yarışında yer alan 3 isim arasında en şanslı adayın kendisi olduğunu söyledi. 


İki dönem Servergazi Belediye Başkanlığı görevi yapan Nihat Yeniyol, “Merkezefendi Belediye Başkanlığı yarışında MHP, CHP ve Ak Parti’nin adayları yarışıyor. Bu üç aday arasında bölgede yaşayan insanların verecekleri karar ve oylar ile sonlanacak bir seçim yarışıdır. Ama ben 3 aday arasında en şanslı olarak kendimi görüyorum. Gönül rahatlığıyla Nihat Yeniyol, Merkezefendi’de en iddialı, seçimleri kazanmaya en yakın aday diyebiliyorum” sözlerini dile getirdi. 

Milliyetçi Hareket Partisi ile adaylığının açıklanmasından önce yaptıkları görüşmeler sırasında Pamukkale Üniversitesi İletişim Fakültesi’ne kendi adına bir anket çalışması yaptırdığını ve bu çalışmaların sonucunda başkan adayı olmaya karar verdiğini ifade eden Yeniyol, “halkın sorunlarına ve sıkıntılarına yönelik de bir anket çalışması yaptık. Bu çalışmanın neticesinde, bu bölgede yaşayan halkın en büyük sorununun altyapı, ulaşım ve belediyenin hizmetlerinden yeterince faydalanamamak olduğunu gördük. 

Denizli’nin en eski mahallelerinden biri olan Karaman Mahallesinin hala altyapı sorunu çekiyor olması bizi çok şaşırttı. Allah’ın izni ile başkanlık görevine geldikten sonra Merkezefendi’yi beş yıl içerisinde sorunları bitmiş, halkının mutlu ve huzurlu olduğu bir bölge haline getirmeyi amaçlıyoruz. Bizim önceliğimiz her zaman insan olmuştur. İnsanlarımızın isteği doğrultusunda, insanlarımızın arasında, insanlarımızın görüşünü alarak örnek bir belediyecilik yapacağız” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER