banner249

Toyota yeni yüzüyle Denizli’de

Dünyanın lider otomobil üreticisi Toyota, yenilenen yüzüyle Türkiye turu kapsamında şimdi de Denizli’de.

Toyota yeni yüzüyle Denizli’de
banner240

Üstün teknolojisinin yanında, yeni tasarımı ve konforuyla da dikkat çeken en yeni Toyota modelleri, başta Auris Touring Sports ve Yeni Corolla olmak üzere Denizli Toyota Plaza Yarımca’da düzenlenen bir toplantı ile tanıtıldı. 


Toplantıya Toyota Türkiye Pazarlama ve Satış A.Ş. Satış Direktörü Selim Okutur ile birlikte Denizli Toyota Plaza Yarımca Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Yarımca da katıldı. “Yenilenen Yüzüyle Toyota Türkiye Turu” kapsamında, Toyota’nın yeni tasarım anlayışını yansıtan Auris Touring Sports, Yeni Corolla, Auris, Verso, Yaris, Yaris Hybrid, Avensis, Hilux ve RAV4 modellerinin tanıtıldığı toplantıda; Toyota Türkiye Pazarlama ve Satış A.Ş. Satış Direktörü Selim Okutur, Toyota’nın yeniliklerin markası olduğunu ve 2013 yılında Toyota satışlarının 38 bin 443 adete ulaştığını belirtti. 

Toyota’nın, 2012 yılının ardından 2013 yılında da 9 milyon 980 bin otomobil satışı ile dünyanın en çok satan otomobil markası olduğunu sözlerine ekleyen Okutur, “ 2014 yılında tüm dünyada 10 milyon adet otomobil satışını gerçekleştiren ilk otomobil markası olmayı hedefliyoruz” dedi. 

Toyota Türkiye Pazarlama ve Satış A.Ş. Satış Direktörü Selim Okutur, Toyota’nın Interbrand’in "Dünyanın En Değerli Markaları” araştırmasının otomobil kategorisinde 35 milyar 346 milyon dolar marka değeri ile liderliğini 2013 yılında da koruduğuna işaret ederek “ Marka değeri konusunda zirveyi kaptırmayan Toyota ayrıca, otomobil endüstrisindeki yenilikleriyle lider kimliğini pekiştirirken tüm dünyada başta Prius olmak üzere düşük yakıt tüketimi ve çevreci özellikleri ile dikkat çeken hibrit teknolojisine sahip 6 milyonu aşan hibrit araç satışıyla da tüm rakiplerini geride bırakarak üç yıl üst üste dünya genelinde “En İyi Küresel Yeşil Marka” olmayı da başardı.” şeklinde konuştu. 

Okutur, Toyota’nın en yenisi Auris Touring Sports’un kapasite ve verimlilikten ödün vermeyen şık tasarımı, ileri seviyede fonksiyonelliği, ve 1,658 litrelik bagaj kapasitesi ile tam bir aile otomobili olduğunu da belirterek “Toyota yenilenen yüzü ile en genç modellere sahip. Dinamik tasarımı ve üst düzey fonksiyonelliği bir arada sunan Auris Touring Sports modelimizin satışına Şubat ayında içinde başlıyoruz. Dinamik tasarımları ve teknolojik donanımları ile birlikte hemen hemen tamamı yeniden tasarlanan ürünlerimizle 2014 yılında Toyota’nın pazardaki konumu güçlenmeye devam edecektir” dedi 

2002 yılından bu yana 2 bin 500m2 kapalı alanı ve 670 metrekarelik showroomu ile toplam 4 bin metrekarelik alanda Toyota’nın Türkiye’deki ilklerinden olan 3 S plaza konsepti yani satış, servis, yedek parça servisi ve 34 uzman personeli ile hizmet veren Denizli Toyota Plaza Yarımca Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Yarımca, Toyota’nın öncü bir marka olduğuna dikkat çekerek “Yeni Corolla başta olmak üzere 2013 yılında yenilenen tüm modellerimiz ilgi görmüştür. Bu ilginin şimdi de Yeni Auris Touring Sports üzerinde yoğunlaşmasını bekliyoruz. Tüm Toyota modelleri; tasarım, teknoloji, donanım ve konfor özellikleriyle fark yaratarak kendi sınıflarının üzerinde bir seviyeye çıkmıştır. Başarımızda bu durumun payı büyüktür” dedi. 

Yarımca, müşteri memnuniyeti konusunda hassasiyetini de dile getirerek şöyle konuştu; “Müşterisine ciddi anlamda önem vererek, ürettiği hizmet ve ürünlerle daima müşterisinin yanında durması gerektiğini kendisine vizyon edinmiş bir markanın Denizli temsilcileriyiz. Her şeyin temelinde güven unsurunun olduğunun bilinciyle müşterilerimize vereceğimiz ürün ve hizmetlerin kalitesini artırmak için durmadan çalışmaktayız. Bu bilincin doğal bir sonucu olarak Toyota, müşterilerimizin gözünde memnuniyet sıralamasında daima ilk sırada yer almıştır. ” 

TOYOTA EN YENİLERİYLE DENİZLİ’DE 
“Yenilenen Yüzüyle Türkiye Turu”na Denizli ile devam eden Toyota, Toyota Plaza Yarımca’da Türkiye’de satışına bu ay başlanacak olan Yeni Auris Touring Sports, dünyanın en çok tercih edilen otomobili Yeni Corolla, Toyota’nın heyecan verici yeni tasarım anlayışını ilk kez tam olarak yansıtan Auris, Yenilenen Verso, kullanım rahatlığı ve boyutlarıyla kent yollarına da mükemmel bir şekilde uyum sağlayan RAV4, pick-up segmentinin lideri Hilux, Avensis, Yaris ve Yaris Hybrid’i tüm ayrıntılarıyla tanıttı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER