banner249

İşletme kulübü’nden “kariyer şöleni”

Pamukkale Üniversitesi öğrenci toplulukları arasında yer alan İşletme Kulübü, “Kariyer Şöleni” düzenledi. PAÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nde gerçekleşen Kariyer Şöleninde firma temsilcileri ile öğrenciler bir araya geldi.

İşletme kulübü’nden “kariyer şöleni”
banner240

Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği konferansın açılışında konuşan İşletme Kulübü Başkanı Sedat Ünal; kendi alanlarında uzman konuşmacıların, kamu, özel sektör ve yurtdışında eğitim üzerine yapacakları sunumları ile bu alanlarda kariyer fırsatları yakalamak isteyen, kariyerini bu alanlarda ilerletmek isteyen arkadaşların, soru işaretlerini gidererek onlara ışık tutmak ve verimli bir kariyer planlaması yapmalarına destek olmak amacı ile bu şöleni organize ettiklerini söyledi.

Gün boyu süren kariyer şöleninde PEGASUS Havayolları Yönetim Kurulu Başkan Danışmanı Berrak Kutsoy, ER-BAKIR İnsan Kaynakları Müdürü Hüseyin Pakdoğan , MUCA Yurtdışı Eğitim İngiltere/Londra Bölge Başkanı Leo Fleming, FG GROUP Organizasyon Geliştirme Müdürü Cenk Atalay ile MURAT Eğitim Kurumları Genel Müdürü Ömer Çakır konuşmacı olarak katıldı.  

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER