banner249

Denizlili Şehidimiz Ankara'da defnedildi.

Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde zırhlı polis aracının geçişi sırasında yola yerleştirilen patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit olan Özel Harekat Şube Müdürü Ahmet Kabukçu için Kocatepe Camii'nde cenaze töreni düzenlendi.

Denizlili Şehidimiz Ankara'da defnedildi.
banner240
Diyarbakır'da Silvan yolu Oğuzlar köyü yakınlarında zırhlı polis aracının geçişi sırasında teröristler tarafından yola yerleştirilen patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit olan 4'üncü Sınıf Emniyet Müdürü Ahmet Kabukçu için Kocatepe Camii’nde cenaze töreni düzenlendi. 

İkindi namazına müteakip kılınan cenaze namazına Başbakan Yardımcısı Lütfi Elvan, İçişleri Bakanı Efkan Ala, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, kuvvet komutanları, Ankara Emniyet Müdürlüğü’nde görevli çok sayıda polis ve şehidin ailesi ile yakınları katıldı. Şehidin babası Kamil Kabukçu rahatsızlığı nedeniyle cenaze namazına sedye ile getirildi. Baba Kabukçu, cenaze namazını da sedyede kıldı. 


Cenaze namazının ardından şehit Emniyet Müdürü Kabukçu için dua edildi. Şehit Kabukçu’nun 7 yaşındaki kızı Zeynep Kabukçu, cenaze namazına babasının özel harekat üniforması ile geldi. Şehit polis Kabukçu’nun eşi Nurşen Kabukçu, cenazenin geçişi sırasında eşini el sallayarak uğurladı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER