banner249

İhracat arttıkça refah da artacak!

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ve Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, sabah saatlerinde Denizli’ye geldi.

İhracat arttıkça refah da artacak!
banner240
İlk olarak Denizli Valiliği’ne giden iki bakanı burada Denizli Valisi Abdülkadir Demir, Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan ve diğer protokol üyeleri karşıladı. Buradaki ziyaretin ardından Denizli Belediyesi’ne geçen Maliye ve Ekonomi Bakanları Denizli Horozu heykeli önünde hatıra fotoğrafı çektirdi. 

Sonra işadamları ile Anemon Otel’de buluşan bakanlar, gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. İki bakanın Anemon Otel’de katıldığı yemekli toplantıya bakanların yanı sıra, Denizli Valisi Abdülkadir Demir, AK Parti Denizli Milletvekili Nurcan Dalbudak ve Bilal Uçar ile Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan ve Denizli iş dünyasından çok sayıda temsilci katıldı. 

Toplantıda konuşan Ekonomi Bakanı Zeybekci oldu. Bakan Zeybekci, Türkiye’nin geleceğinin ihracatı artırmakta olduğunu belirterek şöyle konuştu: "İhracatın artması demek üretimin ve istihdamın artması, içerideki refahın artması ve sağlıklı olarak büyüme demektir. Hükümet olarak asıl yapmamız gerekenlerden biri de yürüyen atı kamçılayıp koşturmak. Ülkemizdeki gelir dağılımının adaletli hale getirilmesi için çalışmalar, teşvikler olacak. 

Denizli, Gaziantep, Çorum gibi ekonomisi gelişmiş kentlerde de sektörler desteklenecek. Bölgesel kalkınma için önemli çalışmalar yapıyoruz. Edilgen ekonomik yapısı ve fason üretim yapan süreci Türkiye tamamladı. Bundan sonra da daha iyi ekonomi için önemli adımlar atmaya devam edeceğiz. Daha çok ihracat, daha çok üretim, daha çok istihdam, Türkiye’de refahın artması demektir. Ekonomimiz için kimse karamsar olmasın.” 

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER