banner249

En büyüğünü vadetti!

Değirmenönü Mahallesi'nde projeler hakkında konuşma yapan AK Parti Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Muhammet Subaşıoğlu, Ege Bölgesi'nin en uzun viyadüklü bağlantı yolunun Denizli'de hatta Merkezefendi sınırları içinde yapılacağını söyledi.

En büyüğünü vadetti!
banner240

Merkezefendi daha da güzel olacak' diyen AK Parti Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Muhammet Subaşıoğlu, Değirmenönü Mahallesi'nde halka bir araya geldi. 1071 Kıraathanesi'nde halkla bir araya gelen Subaşıoğlu, proöjoler hakkında konuşma yaptı. 2004 yılından beri yönetilen AK Belediyecilik kapsamında Merkezefendi'ye çok güzel hizmetlerin yapıldığının altını çizen Başkan Adayı Subaşıoğlu, "İnşallah bu hizmetler devam edecek. 


2014-2019 yılları döneminde Merkezefendi'ye bambaşka projelerle geleceğiz. Yaptığımız anketlere göre Denizli'de en önemli sorun ulaşım olarak belirleniyor. Merkezefendi bölgesinde ulaşımı rahatlatacak önemli projelerimiz var. Bunlardan en önemlisi bu bölgenin en uzun viyadüklü bağlantı yolu olacak. 

2.Sanayi bölgesinden 3.Sanayi bölgesine bağlantı yolu yapacağız. Kapasite sınırını zorlayan Sümer Kavşağı'nın alması yönünden önemli. Aynı zamanda Sümer Kavşağı'na yüklenmekten dolayı Ahi Sinan Caddesin'de , 1. ve 2. Ticari yoldaki yoğunluğu azaltma açısından çok önemlidir. İnşallah bu dönemde bu projeyi gerçekleştireceğiz" dedi. 

Ege Bölgesi'nin en uzun bağlantı yolunun Merkezefendi'de yapılacağının müjdesini veren Subaşıoğlu, Denizli'deki trafik yoğunuluğunu düşürmek için projelerinin bağlantı yoluyla sınırlı kalmayacağının altını çizdi. Subaşıoğlu, projeleriyle trafiğin kalbine adeta neşter vuracak. 

Bağlantı yolunun yanında trafik yoğunluğunun çok olduğu yelerde de çalışma yapacağını dile getiren Subaşıoğu, şöyle konuştu: "Bununla birlikte Gümüşler Akçeşme Bölgesi'nde sabah yoğunluğunun çok olduğu bölgede köprülü kavşaklar yapacğız. Aynı zamanda bu bölgeye yayalar için üst geçit yerleştirmeyi düşünüyoruz. Denizli Merkez'deki trafik yoğunluğunu rahatlatmak için katlı otoparklar inşaa edeceğiz. Değirmenönü'nde, Sırakapılar'da ve Devlet Hastanesi'nin arkasında çok katlı otopark projelerimiz var."

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER