banner249

Horozun borcu belli oldu

tff 1. lig ekiplerinden denizlispor asbaşkanı veysel gühan, kulübün 24 milyon 685 bin 241 lira borcu, 70 icra ve 35 dava dosyası olduğunu söyledi.

Horozun borcu belli oldu
banner240
Veysel Gühan, ;;katılımcılık, şeffaflık ve rasyonellik;; anlayışı ile yola çıktıklarını, sıkıntılara rağmen Denizlispor;un büyük bir marka olduğunu ifade etti.

Denizlispor;un Denizlililerin tek paydası olduğunu kaydeden Gühan, ;;Denizlispor Allah;ın izni ve Denizlililerin gayretiyle bunun üstesinden gelecek. Bizim için asıl olan geçmiş yönetimlerin samimiyeti ve iyi niyeti. Bundan en küçük şüphemiz yok. Önceki yönetimler iyi niyetle ve samimiyetle Süper Lig hedefiyle pahalı transferler yaptı;; dedi.

Gühan, pahalı transferlere rağmen Süper Lig;e çıkılamadığını dile getirerek, ;;Denenmişi denemeyeceğiz. İstesek de içinde bulunduğumuz mali durum sebebiyle böyle bir lüksümüz yok. Göreve geldikten sonra yaptığımız ilk teşhiste Denizlispor;un 25 Temmuz tarihi itibarıyla 24 milyon 685 bin 241 lira borcu, 70 icra ve 35 dava dosyası var. Tüm bunlara rağmen enkaz edebiyatı yapmayacağız;; diye konuştu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER