banner249

Yurtseven, “Zeybekci, attığı tweetlerle çelişiyor”

chp denizli merkez ilçe başkanı Ömer yurtseven, ak parti denizli milletvekili nihat zeybekci’nin chp genel başkan yardımcısı adnan keskin ile ilgili attığı tweetlerin birbiriyle çelişkili olduğunu söyledi.

Yurtseven, “Zeybekci, attığı tweetlerle çelişiyor”
banner240
CHP Denizli Merkez İlçe Başkanı Ömer Yurtseven, Ak Parti Denizli Milletvekili Zeybekci’nin 3 gün önce CHP Genel Başkan Yardımcısı olan Keskin’e tweeter üzerinden övgüler yağdırırken son attığı tweeterda ‘Kemal Kılıçdaroğlu korkudan 2.adamlığa yolun sonuna gelmiş hayali bu olabilecek birini getirdi’ diyerek kendi kendine çelişkiye düştüğünü söyledi.

Milletvekili Zeybekci’nin, CHP Genel Başkan Yardımcısı olan Adnan Keskin’e sataşarak siyaseten pirim yapmak istediğini belirten Yurtseven, “Bakan olamadığı için çakan olmaya kalkan ancak bu gidişle siyaseten batan olacağa benzeyen sayın Zeybekçi anlaşılan ‘Keskin sendromu’ yaşıyor. Şunu iyi bilmeli ki siyaset yaşta değil, baştadır. Keskin için yolun sonuna gelmiş demekle başarılı siyaset adamına ömür biçmeye kalkışıyor. Bu sözler ayıp, çirkin ve yakışıksızdır. Unutmasın ki, politika sahnesinde insanların ağırlığı boylarıyla ölçülmüyor. Yaptıklarıyla, başarılarıyla, siyasi zekası ve ahlakıyla ölçülüyor. Sayın Keskin’in CHP’deki başarısı sanıyoruz Zeybekci’yi çileden çıkartıyor. Öyle sanıyoruz ki, kendi partisinde yaşadığı sorunlar ve bir şeyler olamamanın ezikliği yüzünden ruhsal bir çöküntü içine giren bu zat-ı muhteremi kendi çelişkileriyle baş başa bırakıp takdiri Denizli halkına bırakıyoruz” dedi.

CHP’li Yurtseseven, açıklamasının son bölümünde Zeybekci’nin twitter’daki son paylaşımıyla bu kez ‘Sayın Keskin’in CHP’de 2’nci adam olması beni samimiyetle sevindirmiş ve gururlandırmıştır’ yazdığını ifade ederek, “Bu ne perhiz ne lahana turşusu. Genel Başkanımıza eleştiriyor ama kendisi çarkçıbaşı gibi hareket ediyor. Denizli halkı TBMM’ye nasıl bir milletvekili gönderdiğini bu olayla daha iyi analiz etmeli. Yeri geldiğinde savaş kararı verme yetkisi olan böyle birine bırakın ülke yönetimini mahalle yönetimi bile teslim edilmemeli” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER