banner249

Zabıta Teşkilatı 186 yaşında

zabıta teşkilatı'nın 186. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla cumhuriyet meydanı'nda tören düzenlendi.

Zabıta Teşkilatı 186 yaşında
banner240
Cumhuriyet Meydanı;nda düzenlenen törende konuşan İzmir Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanı Sadık Tuğluer, zabıta teşkilatının belediyelerdeki yeri ve öneminin çok büyük olduğunu belirtti.

;;Kent içi çözümlerde ilk akla gelen zabıtalardır;; diyen Tuğluer, devamlı olarak vatandaşla ve esnafla iç içe olduklarını anlatarak şunları kaydetti, ;;Ekonomik ve sosyal nedenlerden dolayı stresli bir ortamda çalışıyoruz. Zabıtamız görev yaparken vatandaşlardan ve medyadan destek bekliyoruz. Vatandaşların işportadan yaptığı tüketim, yasa dışı faktörleri artırıyor. Yasalar da bu konuda caydırıcı değil. Yayalar ve kaldırımların kullanılmasının cezası sadece 82 lira.;;

Seyyar ve işgalcilerle mücadelede can güvenliklerinin olmadığını belirten Tuğluer, döner bıçağı, sopa ve demirlerle karşı karşıya kaldıklarını dile getirdi. Tuğluer, ;;Bu saldırılara karşı kendimizi sadece kalkan ve biber gazıyla korumamız söyleniyor. Biz bu konuda emniyet güçlerinden destek istiyoruz. Kamu düzenini sağlamamız isteniyor fakat yetkilerimiz yok. Kamu düzenini sağlamamızla ilgili görevlerimizde, emniyet ve basınımızdan destek vermelerini istiyoruz;; dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER