banner249

Güneş tarlası nerede?

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan’ın seçim vaatleri arasında yer alan Güneş Tarlaları Projesi de yalan oldu. Doğan’ın 2019’da Merkezefendililere verdiği birçok sözü yerine getiremedi. 

Güneş tarlası nerede?
banner240

2019’da Millet İttifakının adayı olarak seçimlere giren Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, başkan seçilmesine rağmen söz verdiği birçok projeyi hayata geçirmedi. 2019’da Baro Sosyal Tesisleri’nde düzenlediği proje tanıtım törenine çok sayıda partililer ve vatandaşlar katılmıştı. 75 dev proje ile Merkezefendililerin karşısına çıkan Başkan Doğan, şimdi yapamadığı birçok vaatle kendisine oy veren vatandaşların adeta hedefi haline geldi. 

SUBAŞIOĞLU’NUN BELEDİYE BİNASI İÇİN ALDIĞI ARSAYI SATMAYA KALKTI!
Merkezefendi Belediyesi’nin kurucu belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu’nun belediye binası yapmak için aldığı arsayı dahi satmaya çalışan Doğan, uzun süre kamuoyunun gündeminden düşmedi. Birçok mahallede üstyapı projelerinin yarım kaldığı ve birçok projede daha bir çivinin bile çakılmadığı Merkezefendi’de Başkan Doğan’ın başkanlığı büyük hayal kırıklığı yarattı. 

GÜNEŞ TARLALALARI DEDİ AMA 1 TANE BİLE YAPAMADI!
Türkiye’de hızla yayılmakta olan Güneş Tarlaları projelerine Merkezefendi Belediyesi de dahil oldu. Ancak bu projeye Başkan Doğan, başkanlığı süresince bir türlü başlayamadı. Oysa 2019’da verdiği söz de şu ifadelere yer vermişti, “İlçemizin farklı bölgelerindeki tarıma elverişsiz alanları değerlendirerek buralara güneş enerjisi santralleri yapacağız. Bu santraller ile güneşten sonuna kadar kendi elektriğimizi kendimiz üretecek, ilçemizde ciddi bir katma değer sağlayacağız.”

İŞTE YAPAMADIĞI DİĞER PROJELER!
Başkan Doğan’ın 2019’da söz verdiği bir çok projeyi hayata geçiremedi. İşte o projelerden bazıları şunlardı,
Merkezefendi Üniversitesi 
Merkezefendi Semt Polikliniği 
Belediye Hizmet Binası
Güneş Tarlaları Projesi


 

Erol Uçkan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER