banner249

Bu resmen israf!

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan’ın tasarruf tedbirlerine rağmen Denizli’de düzenleyeceği Offroad Şampiyonası, kamuoyunda ve sosyal medyada tepkilere neden oldu.

Bu resmen israf!
banner240

Geçtiğimiz ay ekonomik sıkıntılar nedeniyle arsa satışlarıyla gündeme gelen Merkezefendi Belediyesi, bu kez ülkede yaşanan ekonomik sıkıntılar nedeniyle Maliye Bakanlığı’nın genelgesine rağmen düzenlemek istediği Offroad Şampiyonasıyla gündeme geldi. 

Türkiye, geçtiğimiz (Haziran) ayında yaklaşık 220 milyar TL bütçe açığı verdi. Ekonomik sıkıntıların baş gösterdiği şu dönemlerde Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, geçtiğimiz hafta Türkiye’nin 81’iline gönderdiği genelgeyle kamu kurumlarının tasarrufa gitmesi yönünde talimatları oldu. Ancak bu genelgeye ve ülke gerçeklerine rağmen Merkezefendi Belediyesi, Denizli’de iki gün sürecek bir organizasyona imza attı. 

Hizmetlerin aksamaması ve devam eden projelerin bitmesi için geçtiğimiz ay meclis kararıyla arsa satışlarının onayını alan Başkan Doğan, böyle bir süreçte OffRoad şampiyonası düzenlemek istemesi kamuoyunda ve özellikle sosyal medyada tepkilere neden oldu. Kamuoyu şimdi Merkezefendi Belediyesi’nin iki gün sürecek organizasyon için ne kadar bütçe ayırdığını merak ediyor.
 

Erol Uçkan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER