banner249

Babadağ’da ne oluyor?

Babadağ’da hafta sonu gerçekleşen CHP İlçe Kongresi’nde yeniden ilçe başkanlığına seçilen Mehmet Altınöz’ün hazırladığı liste büyük yankı uyandırdı.

Babadağ’da ne oluyor?
banner240

Hafta sonu Babadağ İlçesi’nde gerçekleşen CHP İlçe kongresine CHP Denizli Milletvekili Şeref Arpacı, Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı, Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek ve çok sayıda partili katıldı. Kongrede birer konuşma gerçekleştiren katılımcıların ardından kürsüye çıkan Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı, tek listeyle seçime giren İlçe Başkanı Mehmet Altınöz’e yüklendi. Atlı, hazırlanan delege ve yönetim kurulu listelerinin eş dost ve akrabalarla doldurulduğuna dikkat çekerek bunun ahlaki olmadığını savundu.

LİSTEDE EŞ VAR, KAYINBİRADER VAR, TEYZE VAR

Belediye Başkanı Atlı, ilçe başkanı Altınöz’e yönelik eleştirilerini şöyle sürdürdü, “Delege listelerini ve yönetim kurulu listelerini eş dost ve akrabalarla doldurmak ne zamandan beri adil olmuştur. Sabahtan akşama kadar kahve köşelerinde belediye başkanını kötülemek ne kadar ahlaki. Sosyal medya hesaplarında başkanı haksız yere eleştirenleri ve hatta hakarete varan söylemlerde bulunanları listeye dahil etmek ne kadar doğru. Varsa bir derdiniz belediyemizin kapıları her zaman sizlere ve halkımıza açık. Gelin yüzümüze söyleyin söylemek istediklerinizi. Gerçekten insan üzülüyor. Belediye Başkanını il kongre delegesine yazmayıp, içini eş dost akrabalarla doldurmak yakışmıyor. Benim listede olmam yada olmamam hiç önemli değil. Ancak bu anlayış bize zarar veriyor. Bunu da buradan ifade etmek istiyorum” dedi.

Erol Uçkan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER