banner249

Başkan biraz yavaş gel!

CHP Denizli İl Başkanı Ali Osman Horzum, Babadağ’da düzenlenen CHP İlçe Kongresi’nde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu adeta yerden yere vurdu. Hızını alamayan Horzum, Milletvekili Şeref Arpacı ve CHP Genel Başkan Yardımcısı Gülizar Biçer Karaca’ya da yüklendi.

Başkan biraz yavaş gel!
banner240

CHP Denizli İl Başkanı Ali Osman Horzum, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na karşı olduğunu apaçık ilan etti. Hafta sonu Babadağ’da düzenlenen İlçe Kongresi’nde genel başkan Kemal Kılıçdaroğlu’na yüklenen İl Başkanı Horzum, Milletvekili Arpacı’ya örgütün sistemle olan kavgalarında yanında olması çağrısında bulundu.

Genel Başkan Kılıçdaroğlu’nu ittifak konusunda, helalleşme ve milletvekili listelerindeki düzenlemeler konusunda eleştiren Horzum, şu ifadelere yer verdi, “Ankara’da Genel Başkanımızın yüzüne söyledim. Siz önce örgütünüzle helalleşin dedim. İçimize soktuğu sağcı siyasiler bugün karşı mahallede bize sövüyor. Bizim kavgamız sistemle. Bu sistemle olan kavgamızda sizin de bizim yanımızda durmanız lazım. Milletvekilimizi Ankara’ya yaptığımız ziyarette aramadık. Bundan sonra da aramayacağız. Siz il örgütünü yok saydıkça il örgütü de sizi yok saymaya devam edecek.”  

Milletvekili Arpacı da, İl Başkanı Horzum'un açıklamalarının eleştirinin ötesine gittiğini belirterek tepki gösterdi. 

Güncelleme Tarihi: 14 Ağustos 2023, 22:02

Erol Uçkan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER