banner249

Gönül buluşmaları devam ediyor

Denizli Belediyesi'nin düzenlediği mahalle iftarları, vatandaşların yoğun katılımıyla devam ediyor.

Gönül buluşmaları devam ediyor
banner240

Ramazan ayı etkinlikleri çerçevesinde her gün kentin farklı mahallelerinde vatandaşları bir araya getirmeyi hedefleyen Denizli Belediyesi iftar sofrasını bu kez Kayıhan Mahallesi’nde kurdu. 


Yeni yapılan kapalı pazaryerinde gerçekleştirilen iftara yaklaşık 2 bin kişi katıldı. Denizli Belediyesi tarafından Ramazan boyunca her gün kentin değişik mahallelerinde organize edilen iftar programları devam ediyor. Mahalle sakinlerinin yoğun ilgi gösterdiği iftar sofrası bu kez Kayıhan Mahallesi’nde yeni yapılan kapalı pazaryerinde kuruldu.

Yaklaşık 2 bin kişinin katıldığı iftarda Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, Eşi Berrin Zolan ile birlikte vatandaşlar ile tek tek selamlaştı ve Ramazanlarını kutladı. 

2 BİN KİŞİ AYNI SOFRADA BULUŞTU
Ezan sonrasında yaptığı konuşmada Ramazan ayının bereketinin tüm Müslümanların üzerinde olması temennisinde bulunan Başkan Zolan, “ Bugün burada olmanın verdiği mutluluğu sizlere anlatamam. Bugün burada sadece soframızı değil, içinde bulunduğumuz mübarek Ramazan’ın hissettirdiği güzel duyguları da paylaşıyoruz. 

Ramazan tüm insanlığa, bolluk, bereket ve kardeşlik duygularını getiren bir ay. Bu yıl Ramazan etkinlikleri çerçevesinde her akşam bir mahallede olmayı, vatandaşlarımızla aynı sofrada buluşmayı, paylaşmayı, sohbet etmeyi, sorunları dinlemeyi amaçladık. İftarımıza hoş geldiniz. Dualarınızda bize de yer verin. 

Allah ibadetlerinizi kabul etsin. Ramazan'ın sonuna yaklaşıyoruz. Şimdiden bayramınızı kutluyorum, Kadir Gecenizi kutluyorum. Biz bayramın 1. günü Çınar Meydanı'nda olacağız. Sizleri de bayramlaşma için Çınar'a bekliyorum. Biz bu gün yeni yapılan kapalı pazaryeri ve etüt merkezimizde iftarımızı hep birlikte yapalım istedik. 

Hepinize hayırlı olsun. Artık bundan böyle sizler daha konforlu bir şekilde alışveriş yapacaksınız. Çocuklarımız ise bundan böyle burada eğitim alacaklar. Burası mahalle sakinlerinin diğer bazı ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde planlandı. Kayıhan Mahallesi sakinlerine kapalı pazaryeri yapım sözümüz vardı. 

Ne söz verdiysek bir bir yerine getiriyoruz. Amacımız daha sağlıklı ve güzel ortamlarda insanlarımıza yaşam imkanı sunmak. Mahallemiz için bir başka yenilik ise doğalgaz. Bu kış hanımlarımız, ağabeylerimiz kova taşımayacak. Tüp değiştirme derdiniz olmayacak. Doğalgazın konforunu yaşayacaksınız. Hepinize şimdiden hayırlı olsun” dedi.

BAŞKAN ZOLAN FATİH MAHALLESİ’NDE
Kayıhan Mahallesi’nde gerçekleştirilen iftarın ardından teravih namazını kılmak için Fatih Mahallesi’ne geçen Başkan Zolan namaz sonrası gerçekleştirilen sohbet toplantısında mahalle sakinleri ile bir araya geldi. 

Denizli Milletvekili Nurcan Dalbudak'ın da katıldığı toplantıda mahalle sakinlerinin taleplerini dinleyen Başkan Zolan, “Denizli’nin her yeri bizim için aynı değerde. Buraya sizlerin taleplerini dinlemeye geldik. Bu kente ne yapılacaksa sizlerin fikirleri alınarak yapılıyor. Bizim amacımız; bu şehre nasıl bir değer katabiliriz, vatandaşımızın sorununa nasıl çare bulabiliriz. 

Bizim peşinde olduğumuz şey bir fazla eser nasıl bırakabiliriz, o yüzden halkın içinde halkın arasındayız. Halkımıza danışarak, onların fikirlerini alarak çalışmaya gayret sarf ediyoruz. Bize yöneltilen talepleri öncelik sırasına göre mutlaka yerine getiriyoruz. Fatih Mahallesi’nde gerçekleştirdiğimiz çalışmalarla mahallemizin önemli ihtiyaçlarının büyük bir bölümünü giderdik. Doğalgaz bu bölgeye geldi. 

Doğalgazın konforunu bu kış sizlerde yaşayacaksınız. Altyapı ve üstyapı çalışmalarına ise kısa süre sonra başlayacağız. Kent merkezindeki tüm güzellikler burada da olacak. Buraya başkan yardımcılarımızla daire müdürlerimizle geldik. Bizim göremediğimiz sıkıntıları tespit etmeye geldik” dedi. 

Milletvekili Dalbudak ise konuşmasına mahalle sakinlerinin Ramazan'ını kutlayarak başladı. Başkan Zolan'ın gerçekleştirdiği iftar ve sohbet toplantılarına fırsat buldukça katılma gayreti içinde olduğunu dile getiren Milletvekili Dalbudak," Katıldığım tüm toplantılarda görüyorum ki belediyemiz o bölgeye önemli hizmetler götürmüş.

Belediyemiz yaptığı hizmetler ile belediyeciliğin nasıl yapılması gerektiğinin en güzel örneklerini veriyor. Bu konuda Başkanımız Osman Zolan'ı ve ekibini kutluyorum. Daha geçtiğimiz hafta yapılan bir ankette Türkiye'nin En Başarılı Belediye Başkanı listesinde 1. sırada yer alan başkanımızı bir kez daha tebrik ediyorum. Çalışırsanız işte böyle milletin gönlünde de 1. sıraya gelirsiniz" dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER