banner249

Gençler sandık başında

Denizli Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi’nin yapmış olduğu 14.olağan genel kurulunda yapılan seçimle gençlik meclisi yürütme kurulu üyeleri belirledi.

Gençler sandık başında
banner240

Meclis’in Çatalçeşme Oda Tiyatrosu’ndaki seçimli genel kurul toplantısına, Denizli Belediye Başkan Vekili Ali Değirmenci, Denizli Belediyesi Kent Konseyi Başkanı Şamil Çınar, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu da katılarak gençlere hitap etti. Çok sayıda Gençlik Meclisi üyesi, yürütme kurulu üyesini belirlemek için toplantıya katılarak oy kullandı.


Oluşturulan Divan sonrası Gençlik Meclisi yöneticilerinden Ruhşan Ertuğrul, meclisin 1 yıllık çalışmalarını üyelere anlattı. Ardından seçime geçilerek yürütme kurulu üyeleri belirlendi. Buna göre, lise adaylarından Zeynep Belgin ve Muhammet Veli Uğur, mahalle adaylarından Merve Tekinkaya ve Zekeriya Karaca, öğrenci kulüplerinden Ragıp Akpolat ve İsmihan Eroğlu, konsey temsilcilerinden Melike Sarı ve Gökhan Alptekin, sivil toplum kuruluşlarından Aslıhan Karayel ve Hasan Çimer, sürekli çalışma grubundan Ayşenur Öztürk ve Samet Can Tulum, odalardan Can Şener, Ayşe İlday, kamu kurumlarından Semih Uluışık ve Müzeyyen Tokgöz ile siyasi partilerden Can Çakır ve Merve Uzunoğlu yürütme kurulu üyeliğine seçildi. 

18 kişiden oluşan yürütme kurulu da 1 hafta içinde gençlik meclisi başkanını belirleyecek. Yeni başkan ve ekibi 1 yıl görevini yürütecek.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER