banner249

Subaşıoğlu projelerini anlattı

Ak Parti Merkezefendi Belediye Başkan adayı Muhammet Subaşıoğlu Yüz Haber’i ziyaret etti.

Subaşıoğlu projelerini anlattı
banner240

Seçim çalışmalarını aralıksız olarak sürdüren Ak Parti Merkezefendi Belediye Başkan adayı Muhammet Subaşıoğlu ve ekibi Yüz Haber’i ziyaret ederek imtiyaz sahibi Bilal Kırboğa ile görüştü. 


Projeleri hakkında bilgi veren Subaşıoğlu, halkımızın takdiri ile Merkezefendi Belediye Başkanlığı görevine getirildiğimiz takdirde hayata geçirmeyi planladığımız bir çok projemiz var. Bu projelerle halkımız yaşadığı yeri tanıyamayacak hale gelecek. Merkezefendi’de sosyal belediyeciliğin en güzel örneğini sergileyeceğiz” dedi. 

Projeleri kapsamında yüzme havuzu, spor kompleksi, stad, sağlık ocağı, kapalı pazar yeri, etüd merkezi, halı saha, tematik cep parkları gibi vatandaşın nefes alabileceği, olumlu anlamda faydalanabileceği projeleri olduğunu kaydeden Muhammet Subaşıoğlu,” vatandaşlarımızın beklentileri büyük. Biz bu beklentileri hayata geçirmek için çalışacağız. Vatandaşımızın hayal ettiği tüm güzellikler gerçekleşecek” dedi. 

Yüz Haber imtiyaz sahibi Bilal Kırboğa ise Merkezefendi Belediye Başkan adayı Muhammet Subaşıoğlu’na seçim çalışmalarında başarılar diledi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER