banner249

Üçgen’e mega proje!

AK Parti Pamukkale Belediye Başkan Adayı Hüseyin Gürlesin, Üçgen Kavşağı ve Üçgen Çarşısı projelerinin detaylarını anlattı.

Üçgen’e mega proje!
banner240

Projelerin hayata geçirilmesiyle; şehrin kanayan yarası haline gelen Üçgen Çarşısı yeniden canlanırken, diğer yandan trafik akışı da beklenen düzene girecek. Geçtiğimiz günlerde Denizli Belediye Başkanı ve AK Parti Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Osman Zolan’ında açıkladığı Üçgen Çarşısı ve Üçgen Kavşağı projeleri, şimdiden kent halkını heyecanlandırdı. 


Projelerin detayları hakkında bilgi veren AK Parti Pamukkale Belediye Başkan Adayı Hüseyin Gürlesin, “Pamukkale ilçemizde gerçekleştireceğimiz 121 dev projeyle, bölge halkı daha rahat bir nefes alacak” dedi. 

ÜÇGEN ÇARŞISI YENİDEN CANLANACAK 
Üçgen Çarşısı’nda gerçekleştirilecek projenin önemi değinen Gürlesin, “Üçgen Çarşısı Denizli’mizin adeta kanayan bir yarası. İnşallah, bu yarayı bu projeyi hayata geçirerek saracağız. Burası bölgenin en büyük açık alışveriş merkezlerinden biri olacak. Üçgen Çarşısı’nı, Denizli’ye özgü ürünlerin sergilenip satılacağı bir merkez haline getireceğiz. 

Yapılacak olan düzenlemeyle, Çal’ın pekmezi, Çameli’nin fasulyesi, Serinhisar’ın leblebisi gibi birçok yerel ürünümüz burada satılacak. Yeni Otogar’ın da bölgeye yakın olması sebebiyle Denizli’ye özgü ürünlerimiz hem marka olacak, hem de bu ürünleri üreten üreticilerimiz daha fazla kazanacak. Diğer yandan Üçgen Çarşısı ve çevresinde hayal edilen hareketlilik kazandırılmış olacak” dedi. 

KATLI KÖPRÜLÜ KAVŞAK TRAFİĞİ RAHATLATACAK 
Üçgen Çarşısı’yla birlikte yine bu bölgenin önemli sorunlarından birine daha el atacaklarını kaydeden Gürlesin, Üçgen’de gerçekleştirecekleri katlı köprülü kavşak ile trafik akışının düzene gireceğini söyledi. Gürlesin, “Her gün gelişen ve büyüyen Denizli’de araç sayısı ve trafik yoğunluğu da aynı oranda büyümekte. 

İşte tam da bu noktada şehirler arası trafiğin de yoğun olduğu Üçgen’de yeniden yapılanma gerekiyor. Bu değişimi de Büyükşehir Belediyemizle birlikte başlatacağız. Üçgen’de gerçekleştireceğimiz katlı köprülü kavşak projemiz, belki de kentin tüm trafik sorununun önüne geçecek. İnşallah mührü aldığımızda diğer projelerimizle birlikte bu dev projemizi de hayata geçireceğiz” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER