banner249

Denizli'nin simgesi olacak!

Denizli Belediye Başkan Adayı Osman Zolan Denizlispor taraftarının uzun yıllardır hayalini süslediğini stadyum projesini hayata geçireceklerini söyledi.

Denizli'nin simgesi olacak!
banner240
Yeni Stadyum Denizli'nin simgesi olacak AK Parti Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Osman Zolan stadyum projesinin ayrıntıları hakkında bilgi verdi. 

Zolan "Denizli'nin sportif anlamda da önemli bir altyapısı var. Bu dönem tesis anlamında önemli yatırımlara imza atacağız. İnşaa edeceğimiz şehir stadyumu her anlamda Denizli'nin değil bölgenin bile parmakla göstereceği şehrin simgesi olacak. Stadyum olarak değil tam anlamıyla restoranların bulunduğu, katlı otoparkı ile o bölgenin otopark ihtiyacının da karşılanacağı, kafeteryaları ve okuma salonları ile gençlere günün her saati hizmet verebilecek önemli bir yatırıma imza atacağız" dedi. 

40 bin kişilik stadın yanı sıra 3 bin seyirci kapasiteli spor salonu, sporla ilgili diğer sosyal donatı alanlarının yer alacağı spor kompleksi yapılacak. Stadın yaklaşık 3-4 yılda hazır hale getirilmesi bekleniyor. 

AK parti Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Osman Zolan, "Denizli spor anlamında köklü bir geçmişe sahip. Bununla ilgili arşiv araştırmalarını gerçekleştiriyoruz. Denizlispor ve diğer branşlarda önemli başarılara imza atıldı. İşte bu köklü geçmişi ve başarıları geleceğimize taşımak istiyoruz. Bu anlamda yapılacak olan stadyumda bir müzemiz olacak. Bu müze de sportif geçmişimizi geleceğimize taşıyacağız" ifadelerini kullandı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER