banner249

Yaşlı kadına oy şoku!

Denizli’nin Çivril ilçesinde tek başına yaşayan yaşlı kadını ilginç bir yöntemle soydular.

Yaşlı kadına oy şoku!
banner240

Çivril İlçesi Saray Mahallesinde gerçekleşen olayda yalnız başına yaşayan yaşlı kadın iki kişi tarafından dolandırıldı. 74 yaşındaki E. G. isimli kadın polise verdiği ifadesinde eve gelen iki kişinin siyasi bir partide görevli olduklarını, 100 TL ve erzak karşılığında oy topladıklarını söyleyerek evini soyduklarını belirtti. 


Yaşlı kadın ifadesinde “Perşembe günü evde oturuyordum zil çaldı pencereden baktım iki adam gördüm. Partiden geliyoruz erzak yardımı yapıyoruz dediler. Bende kapıyı açtım. Adamlardan biri yanıma geldi birisi dış kapının orda kaldı. Yanıma gelen bana seçimlerde bize oy verirsen sana erzak ve 100 TL yardım yapacağız dedi. Bende kabul ettim. Dışarıda bekleyen hemen elinde bir poşetle geldi diğeri de bana 200 TL verdi. Bende para üstü yok dedim bozdurma bahanesi ile beni dış kapının önünde bekletti. 

Diğer adam da yardım olsun diye erzak olduğunu söylediği poşeti eve kadar taşıdı. Sonra bana 100 TL verip ayrıldılar. Bende eve girdim. Eve girince ortalığın karıştığını ve yatak odasında emekli maaşımı koyduğum çekmecenin açık olduğunu gördüm eve hırsız girdiğini anladım hemen polisi aradım” dedi. Polis olay yerinde yaptığı incelemede ve ev sahibi E.G nin verdiği ifadeye göre iki zanlının E.G nin evinden 800 TL nakit ile birkaç ziynet eşyası çaldığını tespit etti.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER