banner249

Bu okulda okumak ayrıcalık!

Denizli Bahçeşehir Koleji öğrencileri, kitapların renkli dünyasına gerçekleştirdikleri keyifli yolculuklarına devam ediyor.

Bu okulda okumak ayrıcalık!
banner240

Denizli Bahçeşehir Koleji “Yaratıcı Yazma ve Okuma Atölyesi” kapsamında öğrencilerini okudukları kitapların yazarları, editörleri ve drama eğitmenleri ile buluşturmaya devam ediyor. 


Yaratıcı Drama Eğitmeni Nilay Yılmaz bugün “Yaratıcı Yazma ve Okuma Atölyesi”nde 2. ve 5. sınıf öğrencileriyle bir araya geldi. 5.sınıf öğrencileri, RobBueya‘nın “Sınıftan Yükselen Sesler” adlı eserini yaratıcı drama oyunları ile eğlenerek tahlil etme imkanı bulurken, Nilay Yılmaz kaleme aldığı “İstemiyorum İşte” isimli eseriyle 2. Sınıf öğrencileriyle buluştu.

Kitabı hakkında öğrencilerle sohbet edip canlandırma çalışmaları yapan yazar Nilay Yılmaz, “Çocuklarla buluşmak ve önyargılar, kalıp yargılar, ayrımcılık üzerine birlikte düşünmek; yaratıcı oyunlar oynamak umut vericiydi. Oyunun ve düşünmenin dönüştürücü gücü 'Sınıftan Yükselen Sesler' kitabıyla bir kez daha ses buldu” dedi. 

Yazar Yılmaz, yaratıcı drama teknikleriyle öğrencilerin kitaplarıyla buluşma süreçlerine katkıda bulunarak okumanın renkli dünyasına keyifli bir yolculuk yaptırdı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER