banner249

Geleceğe yatırım yapıyor

CHP Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Arif Balkanay, halkın iktidarını kurmak için aralıksız olarak sürdürdüğü seçim çalışmalarına Yeşilyurt Mahallesi’nde devam etti.

Geleceğe yatırım yapıyor
banner240

Gittiği her semtte büyük ilgi gören Balkanay, genç yaşlı demeden herkesle tek tek tokalaştı, projelerini anlattı. Balkanay, çalışmaları ile kısa zamanda Miniklerin ‘Arif Amcası’ olurken, vatandaşında özlem duyduğu bir isim olmayı başardı. 


Seçim çalışmalarını “Halkın iktidarını kuracağız” sloganıyla sürdüren CHP Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Arif Balkanay, her yeni güne çığ gibi büyüyen bir destek ve sevgiyle başlıyor. 

Gittiği her semtte önce çocuklarla ilgilenen Balkanay, sokak sokak sorunları tespit ediyor, halkla dertleşiyor. Miniklere ayrı bir önem gösteren ve gelecekte iyi birer birey olmalarının en büyük arzuları olduğunu her fırsatta dile getiren Balkanay, “Onlar bizim geleceğimiz” dediği gençleri baş tacı ederken, şimdiden küçük yüreklerin “Arif Amcası”, büyüklerinse özlem duyduğu siyaset adamı olarak gösteriliyor. 

Gerçekleştirdiği her ziyarette halkın büyük destek ve ilgisiyle karşılaşan Arif Balkanay, 30 Mart’ta yapılacak olan seçimlerde hedefine adım adım ilerliyor. Her semti karış karış gezen Balkanay, büyüklerin ellerini öperek dertlerini birinci ağızdan dinliyor, miniklere ise kendi şişirdiği balonları hediye ederek sevindiriyor. Günün her saatini vatandaşla iç içe geçiren Balkanay, nasıl bir belediyecilik anlayışı ile göreve talip olduklarını vatandaşlara tek tek anlatıyor. 

YANDAŞA DEĞİL HALKA HİZMET EDECEĞİZ 
2 dönemdir AKP tarafından yönetilen şehrin ne halde olduğunu çok iyi biliyorsunuz diyerek tespit ettiği sorunların hemen hemen her gittiği yerde aynı olduğunu kaydeden Arif Balkanay, “Göz önündeki sokaklara makyaj yapıp göz boyuyorlar. Arka sokaklar ise perişan halde. Bu oyunlara artık kanmıyoruz. Yeşilyurt halkı neden bu yatırımlardan mahrum bırakılıyor. 

Doğru düzgün kaldırım bile yok. Çocuklar kum tepelerinin üzerinde oyun oynuyor. Zengine ayrı fakire ayrı hizmet anlayışı bitecek. Hepimiz ana babayız. Hem sizler hem de evlatlarımız yaşadığı ve büyüdüğü yerlerden tat alabilmelidirler. Projelerimiz hazır. Doğru adımlarla kısa sürede hizmet etmek nasıl olmalı göstereceğiz.” dedi. 

“HIRSIZLARI SANDIĞA GÖMÜN” 
Her fırsatta dini kullanarak halkın duygularını sömüren kirli siyasetin mimarlarının yani ‘ayakkabı kutusu partisinin’ maskesinin düştüğünü kaydeden Balkanay, “Şimdi sıra sizde. Hırsız, rüşvetçi, yolsuzlukların patronu bu kirli zihniyete hesap sorma zamanı geldi. Milyar dolarları kutulara nasıl sığdırdılar hepimiz gördük. 

17 Aralık operasyonu, her platformda hamdolsun diyenlerin neye dayanarak bunu söylediklerini ortaya çıkardı. Biliyor ve inanıyorum ki 30 Mart’ta Cumhuriyet ve adil bir yönetim için CHP iktidarı görev başında olacak” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER