banner249

Sosyal dokuya dokunmalıyız

AK Parti Merkezefendi Belediye Başkan aday adayı Adem Oklu Yüz Haber Com’u ziyaret etti.

Sosyal dokuya dokunmalıyız
banner240

AK Parti Merkezefendi Belediye Başkan aday adayı Adem Oklu, Yüz Haber Com’u ziyaret ederek sitemizin imtiyaz sahibi Erol Uçkan ve Bilal Kırboğa ile bir süre görüştü. 


Seçim çalışmaları hakkında bilgi aktarımında bulunan Adem Oklu, seçim sürecinde vatandaşla bir araya gelmenin önemine değindi. Mahalle, esnaf ve ev ziyaretleri ile halkla daha çok bir araya gelme fırsatı bulduklarını, böylelikle sorunları yerinde tespit ettiklerini ifade eden Adem Oklu, “bir çok sorunu aynı anda çözme imkanını buluyoruz. Biz vatandaşla gerçekleştirdiğimiz toplantılarımıza aylar öncesinden başladık. Bugüne kadar karşılaştığımız her sorunu da çözmek için çaba sarf ettik. Halkımızın bunu takdir ettiğini gördük. Bu bizim için büyük bir mutluluktur” dedi. 

Özellikle ev ziyaretlerinin mahalle sorunlarını tespit etme de daha etkili olduğuna dikkat çeken Adem Oklu, “bayanların mahalle sorunlarına karşı çok daha duyarlı oluyor. Mahalle muhtarlarımız açısından da sorunları tespit etmek onları çözüme kavuşturmak adına peşinde koşmak kolay değil. Bunun farkındayız. Bizde bu sorunları öğrenip gerekli notlarımızı alarak kurum müdürlerimizle irtibata geçiyoruz. Bu sorunları en kısa zamanda çözüme kavuşturmak için çaba sarf ediyoruz” sözlerini kaydetti. 

SOSYAL DOKUYA DOKUNMALIYIZ 
“Vatandaşların oturdukları apartman, sokak, mahalle açısından sorumluluk sahibi olmaları için çalışıyoruz. Bu bilinci onlara veriyoruz” diyen AK Parti Merkezefendi Belediye Başkan aday adayı Adem Oklu, “Vatandaşlarımızın çevrelerinde ihtiyaç sahibi insanlara destek olmaları, mahallelerindeki sorunları dile getirebilmeleri, yetkili mercilere bu sorunları ulaştırmaları açısından görevler veriyoruz. Görevi alan bu kişi esnaf, emekli, ev kadını, herkes olabilir. Önemli olan bu bilinci kazanmamız. Mahallemize, sokağımıza, apartmanımıza sahip çıkmamızdır. Biz sosyal dokuya dokunmak istiyoruz. Eğer bunu yapmazsak başarılı olamayız” ifadesini kullandı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER