banner249

Fuarın gözdesi oldular!

Denizli Organize Sanayi Bölgesi'nin ana sponsorluğunda ve Pamukkale Üniversitesi'nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen EGEKAF’24 Fuarı, 21-22 Şubat 2024 tarihlerinde Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi'nde on binlerce üniversite öğrencisi ve mezunu ile iş dünyasını buluşturdu.

Fuarın gözdesi oldular!
banner240

Fuarda, DOSTEK Koleji'nin stantı büyük ilgi gördü. Öğrencilerin el emeği ürünler ve projeleri sergilendi, robotlar ise dikkatleri üzerine çekti. Ziyaretçiler, öğrencilerin çalışmaları hakkında bilgi alırken bol bol fotoğraf çekti. DOSTEM Mesleki Eğitim Merkezi'nde üretilen ürünlerin de yer aldığı stant, 2 gün boyunca yoğun ilgi gördü.

Ayrıca, Ege Kariyer Fuarı'nda gösteriler de büyük beğeni topladı. DOSTEK Koleji Halk Oyunları Ekibi'nin muhteşem gösterisi izleyenleri coşturdu ve dakikalarca alkışlandı. Fuar kapsamında TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı ve AK Parti Kayseri Milletvekili Hulusi Akar, DOSTEK Koleji'nin standını ziyaret etti. Akar, öğrencilerin çalışmalarını inceleyerek başarılar diledi.

Fuarın ana sponsorlarından Denizli Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı M. Abdülkadir Uslu'ya, PAÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kutluhan tarafından teşekkür plaketi takdim edildi.

Denizli OSB Yönetim Kurulu Başkanı M. Abdülkadir Uslu, gençlerin geleceğine dokunacak ve kariyerlerine önemli katkılar sağlayacak bu tür organizasyonları desteklemekten mutluluk duyduklarını belirtti ve fuara katkı sağlayan herkese teşekkür etti.

Erol Uçkan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER