banner249

Federasyondan Değirmenci’ye ziyaret

Türkiye Görme Engelliler Spor Federasyonu Başkan Vekili Hasan Sayyıdan, Denizli Görme Engelliler Spor Kulübü Başkanı Öztürk Özkan ve beraberindeki heyet Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ali Değirmenci’yi makamında ziyaret etti.

Federasyondan Değirmenci’ye ziyaret
banner240

Türkiye Görme Engelliler Spor Federasyonunun 28 Nisan 2 Mayıs tarihleri arasında Sevindik Parkında bulunan halı sahada yapacağı Futbol B1-2 Lig 1. Devre Müsabakaları kapsamında ilimize gelen Türkiye Görme Engelliler Spor Federasyonu Başkan Vekili Hasan Sayyıdan, Denizli Görme Engelliler Spor Kulübü Başkanı Öztürk Özkan ve beraberindeki heyet Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ali Değirmenci’yi makamında ziyaret etti. 


DENİZLİ’DE SPORA GEREKEN DESTEK VERİLİYOR
Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından spora büyük deysek verildiğini kaydeden Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ali Değirmenci, “Şehrimiz her şeyin en güzeline layık. Bu organizasyonun Denizli'de yapılmasından dolayı Federasyonumuza, Federasyon Başkanımıza, Gençlik Spor İl Müdürlüğümüze ve sizlere teşekkür ediyoruz.

Biz Denizli Belediyespor adı altında 2013 yılı içerisinde 23 farklı branşta 40.000 Denizlili hemşerimize spor yaptırdık. Dolayısıyla biz Denizli Büyükşehir Belediyesi olarak Gençlik Spor Hizmetleri İl Müdürlüğümüzle birlikte bugüne kadar elimizden geldiğince, hukuki imkanlar çerçevesinde her türlü desteği verdik ve bugünden sonra da vermeye devam edeceğiz. 

Tabi ki Türkiye olimpiyatlarda yada paralimpik olimpiyatlarda bir yerlere gelecekse yerel yönetimler ile Gençlik ve Spor Bakanlığı altyapıyı doğru hazırlarsa buralardan yetişen sporcularla başarılar elde edilecek. Yoksa kendiliğinden hiçbir şey olmuyor. Biz bu konuda bugüne kadar destek olduk, İnşallah olmaya da devam ederiz. Gerek ekipman anlamında gerek saha anlamında gerek ulaşım anlamında hakikaten Denizli Büyükşehir Belediyesi spora büyük bir bütçe ve kaynak ayırıyor. İnşallah bundan sonra da büyükşehir olmamız münasebetiyle imkanlarımızda arttı. Ben bundan sonra daha fazla imkan ve bütçe ayırırız diye düşünüyorum” dedi. 

Denizli’de yapılan çalışmaları ve spora verilen desteği yakından takip ettiklerini kaydeden Türkiye Görme Engelliler Spor Federasyonu Başkan Vekili Hasan Sayyıdan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan başta olmak üzere emeği geçenlere teşekkür ederek destek beklediklerini ifade etti.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER