banner249

En mutlu çocuklar Denizli’de

Türkiye’nin en büyük çocuk şenliği Denizli’de düzenleniyor. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Türkiye’deki en büyük çocuk şenliği organizasyonuna imza attıklarını belirtti.

En mutlu çocuklar Denizli’de
banner240

Türkiye’nin en büyük çocuk şenliğini organize eden Denizli Büyükşehir Belediyesi, her gün ilköğretim çağındaki 3 bin çocuğa inanılmaz bir gün yaşatıyor. Kent merkezinde Akkonak Dr.Samim Gök Sentetik Futbol Sahası'nda oluşturulan şenlik alanı ve Denizli'nin tüm ilçelerinde gerçekleştirilecek organizasyonlar ile bu yıl da 60 bin çocuk, animatörler eşliğinde doyasıya eğlenecek. 


Etkinliğin kapsamını büyükşehir ile birlikte genişleten Denizli Büyükşehir Belediyesi bu yıl Çocuk Şenliği'ni Denizli'nin tüm ilçelerine de taşıyor. Geçtiğimiz günlerde şenliklerin başlangıcını Acıpayam'da yapan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, bu kez Akkonak Samim Gök Sentetik Çim Sahası'nda oluşturulan şenlik alanına gelerek çocukların eğlencesine ortak oldu. 

Şenlik alanında çocukların büyük sevgi gösterisiyle karşılanan ve çocukların oyunlarına eşlik ederek keyifli sohbetler gerçekleştiren Başkan Zolan, bugüne kadar toplumun farklı kesimlerinin katılım gösterdiği birçok etkinlik gerçekleştirdiklerini, 3 yıldır ise sadece çocukların yer aldığı bu büyük organizasyona imza attıklarını söyledi. 

Çocuklar ile vakit geçirmekten büyük keyif aldığını dile getiren Başkan Zolan, "Çocuklar bizim her şeyimiz. Çocuklarımız bu ülkenin ve Denizli’nin geleceği. Çocuklarımızı evlerinden dışarı çıkararak bilgisayarın başından kaldırdık. Sokakta ve alanlarda gerçek arkadaşlarıyla buluşturmak adına enerjilerinin atması ve birçok geleneksel olarak görünen oyunlar oynamaları için bir araya getirdik. 

Denizli Büyükşehir Belediyesi olarak çocuklarımızı geleceğe hazırlamak ve o enerjilerini ortaya çıkarsınlar istedik. Burada kendi aralarında arkadaşlıklarıyla ilgili de birçok güzellikler, ekip ruhu ve kaynaşma oluşsun ve çocuklarımız burada doyasıya eğlenerek baharın neşesini yaşamaları arzusuyla Denizlimiz'de Türkiye’nin en büyük çocuk başlattık" dedi. 

Türkiye'nin en büyük çocuk şenliği organizasyonu Türkiye’nin en büyük çocuk şenliği unvanına sahip organizasyonu bu yıl kent merkezinin yanı sıra tüm ilçelere de taşıdıklarını dile getiren Başkan Zolan, sözlerini şöyle sürdürdü: "Bugün artık sadece Denizli merkezde değil, ilçelerimizde de çocuk şenliğimizi yapıyoruz. Nerede çocuk var bizim şenliğimiz orada olacak. Çocuklarımız başta da söylediğim gibi bizim her şeyimiz. Onlar bizim gözbebeğimiz. 

Çocuklarımız her şeyin en iyisine ve en güzeline layık. Çocuklarımıza doğruyu ve güzeli seçenek olarak sunmamız lazım. Biz de bunu gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bu sene tekrar bu şenliği başlattık. Her geçen yıl çocuk şenliğimizde oyunlarımızı artıyoruz. Artık çocuklarımızı sokakta gerçek arkadaşlarıyla buluşturma noktasında bir gayretimiz var. Çocuklarımıza baktığımızda neşeli ve mutlu görüyoruz."

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER