banner249

Ertekin, “Bu şehre bağlandım”

trabzon vali yardımcılığı görevine atanan denizli vali yardımcısı halil ibrahim ertekin, denizli'nin her zaman gönlünde ayrı ve özel bir yeri olacağını belirtti.

Ertekin, “Bu şehre bağlandım”
banner240
Ertekin, yaptığı yazılı açıklamada, Denizli Vali Yardımcılığı görevine 2006 yılında getirildiğini son çıkan Kararname ile Trabzon Vali Yardımcılığı görevine atandığını hatırlattı. İlk andan itibaren Denizli;nin kendisi için çok özel bir kent olduğunu vurgulayan Ertekin, şunları kaydetti, ;;Öncelikle eşimin memleketiydi. Daha da önemlisi müteşebbis ve çalışkan insanların memleketiydi. Büyük bir heyecan ve sevinçle buradaki görevime başladım. Görev yaptığım süre içerisinde Denizli;mizi her yönüyle tanıma ve tanıtma fırsatım oldu ve ayrı bir gönül bağıyla bu şehre bağlandım.

Çamlık;ta yürüyüş yapmak, Bayramyeri;nde tandır yemek, dünyada tek, doğa harikası Pamukkale;de bir akşam güneşin batışını seyretmek. Denizli insanının sıcakkanlılığı ve çalışkanlığı, sürekli yeni projeler üretme ve ;nasıl yurt dışına satış yaparım; anlayışının artık bu kentimizin en bilinir ve klasik yönlerinden olduğunu görmek hiç de zor olmadı. Denizli;nin her zaman gönlümde ayrı ve özel bir yeri olacak. Çalışma arkadaşlarıma ve saygıdeğer Denizli halkına eğer varsa hakkımı helal ediyorum, onların da haklarını helal etmelerini istiyorum.;;

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER