banner249

Elimizi taşın altına koyacağız

AK Parti Pamukkale Belediye Başkan Aday Adayı Birtan Şahan Bayramyeri Demirciler Caddesi’ndeki esnaf ziyaretlerini sürdürüyor.

Elimizi taşın altına koyacağız
banner240

Pamukkale’den aday adaylığını açıkladığı günden itibaren aralıksız esnaf ziyaretlerini devam ettiren Şahan yaptığı açıklamada, "Siyasetin en güzel yanı Orhan amcayı, Mustafa abiyi, Fatma ablayı, Hatice teyzeyi ve adını sayamadığımız kardeşlerimizi tanımak onlarla hasbihal etmek. 


AK Parti Denizli Merkez ilçe başkanlığı yaptığımız dönemde Denizli merkezde her beldeye her mahalleye her köye her sokağa her caddeye ulaştık. Halkımızla daha etkin bir iletişim kurmak için ekip arkadaşlarımızla yağmur demedik, çamur demedik, kar, kış demedik” dedi. 

Şahan, açıklamasında şu sözlere yer verdi; “Gözler’den Cankurtaran’a, Karşıyaka’dan Mehmetçik’e, Güzelköy’den Çamlaraltı’na, Akdere’den Bağbaşı’na kadar kapısını çalmadığımız ev bırakmamıştık, şimdi de kapısını çalmadığımız esnaf bırakmıyoruz, bırakmayacağız. 

Kapısını çaldığımız her kardeşimizin taleplerini dinliyoruz, aynı anda sorunları çözmek için gayret ediyoruz ve çözüm önerilerimizi sunuyoruz. Allah nasip ederse aday olursak edindiğimiz tecrübelerimizle güler yüzlü ve en önemlisi insan odaklı şeffaf ve katılımcı projelerimizle halkımızın önüne çıkacağız.

Köylerimiz mahalle, şehrimiz büyükşehir oldu. Büyükşehir Denizli, modern ilçe Pamukkale için elimizi taşın altına koyarak, en modern en çağdaş bir metropol ilçe haline getirmek için var gücümüzle hep birlikte çalışacağız.”

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER