banner249

Ekonomi Bakanı Zeybekci geliyor

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, yarın Denizli’ye gelecek. Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, yarın Denizli’ye gelerek ilçelere ziyaretlerde bulunacak.

Ekonomi Bakanı Zeybekci geliyor
banner240

Yarın saat 11.00’de Balcı Evi’nde Bez Bebek Müzesi’nin açılışını gerçekleştirerek Denizli programını başlatacak olan Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin Denizli gezisi ilçelerle devam edecek. 


Saat 12.30’da Beyağaç Kaymakamlığını ziyaret edecek olan Bakan Zeybekci, saat 12.45’de Beyağaç Belediyesine geçecek. Saat 13.00’de AK Parti Beyağaç İlçe Teşkilatında partilileri ile bir araya gelerek ilçenin sorunlarını bir de burada dinleyecek olan Bakan Nihat Zeybekci, saat 14.30’da Kale Kaymakamlığını, saat 14.45’de Kale Belediyesi’ni, saat 15.00’de ise AK Parti Kale İlçe Teşkilatını ziyaret edecek. Saat 16.15’de Tavas Kaymakamlığını, Saat 16.30’da Tavas Belediyesi’ni ziyaret ettikten sonra Denizli’ye hareket edecek olan Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, saat 18.30’da Kamu yararına çalışan derneklerle akşam yemeği yiyecek.

BAKAN’DAN KUTLAMA 
Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle kutlama mesajı yayımladı. Zeybekci, Demokrasilerin vazgeçilmez unsurlarından biri olarak nitelendirdiği basın için, “Toplumun gözü kulağı olan basın dördüncü kuvvet olarak çoğulcu demokrasinin en önemli ayaklarından biridir” dedi. 

Zeybekci, kutlama mesajında şu sözlere yer verdi; “Haberleriyle, araştırmalarıyla, yazılarıyla çalışan gazeteciler bu sürecin en önemli aktörleridir. Basın sektöründe çalışan gazeteciler; kar, kış, deprem, fırtına, tehlike demeden kamuoyunu bilgilendirebilmek adına özveriyle her türlü ortamda görev yapmakta ve görevlerini büyük bir sorumlulukla yerine getirmektedirler. Doğru ve tarafsız habercilik anlayışıyla çalışan basın mensupları; halkın haber almasını sağlarken, adeta bir köprü görevi üstlenerek, halkın sorunlarının düşüncelerinin de yöneticilere ulaşmasını sağlamaktadır. 

Bilgi çağında basının önemi her geçen gün artmaktadır. Baş döndürücü teknolojik gelişmeler, doğru bilgi ve haberin önemini her geçen gün daha da önemli hale getirmekte, doğru, dürüst, tarafsız ve hızlı haberciliğin saygınlığını her geçen gün artırmaktadır. Mesleğin zorluklarına rağmen, üstün bir hizmet anlayışıyla görevlerini yerine getiren basın çalışanlarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü tebrik ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum.”

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER