banner249

Dev projesini açıkladı

MHP Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Nihat Yeniyol, sivil toplum kuruluşlarına yönelik çok önemli projesini Konyalılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğini ziyaretinde açıkladı.

Dev projesini açıkladı
banner240

Proje, dernek üyelerini heyecanlandırdı. Milliyetçi Hareket Partisi Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Nihat Yeniyol, Konyalılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğini ziyaretinde önemli bir projesinden bahsetti. Dernek Başkanı Abdurrahman Tunç ve yönetim kurulu üyeleri tarafından sıcak bir ilgi ile karşılanan Yeniyol, burada sivil toplum kuruluşlarının demokrasinin vazgeçilmezleri arasında olduğunu aktardı. 


Yeniyol, “Sivil iradenin vücut bulduğu sivil toplum kuruluşlarının çalışma alanlarının gelişmesini sağlamak öncelikli hedeflerimizden bir tanesidir. Bu amaçla geliştirdiğimiz bir projemiz var. Bu proje ile sivil toplum kuruluşlarını arzu ederlerse bir çatı altında toplayıp hem onlar arasındaki kaynaşma ve dayanışmayı artıracağız. Hem de STK’lara modern çalışma alanları oluşturacağız” dedi. 

STK’LAR BİR ARADA OLACAK 
Kafasındaki projeyi açıklayan Yeniyol, “30 Mart 2014 günü Merkezefendi Belediye Başkanlığını kazandığımızda ilçemizi vizyon yapacak, Türkiye’de herkesin konuşacağız hatta parmakla göstereceği projeleri bir bir hayata sokacağız. Bunlardan bir tanesi de sivil toplum kuruluşlarını yakından ilgilendiren bir merkez binadır. Bu merkez binada sosyal ve kültürel faaliyetlerin yapılacağı salonlar, sivil toplum kuruluşlarının kaynaşabileceği alanlar olacak. Davetimizi kabul eden sivil toplum kuruluşlarına orada yer vereceğiz. Eğer yasal anlamda bir sıkıntı çıkmazsa ücretsiz olarak bu merkezi kullandıracağız” dedi. 

TÜRKİYE’YE ÖRNEK OLACAKTIR 
Denizli’nin işçi kenti olması hasebi ile Türkiye’nin dört bir yanından göç aldığını anlatan ve bu insanların da sivil topum kuruluşu çatısı altında bir araya geldiğe vurgu yapan Yeniyol, “Denizli’de faaliyet gösteren çok sayıda sivil toplum kuruluşu var. Bu kuruluşları bir araya getirdiğimizde gerek yönetimleri ve gerekse de üyeleri birbirlerini tanıma ve kaynaşma imkanı bulacak. İnsana insan olduğu ve onların da bağlı bulunduğu kuruluşlara da aynı ölçüde değer veriyoruz. Projemiz hayata geçtiğinde inanıyorum ki, Türkiye’ye örnek olacaktır.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER