banner249

Gençlere ücretsiz kurs

İmkansızlıklar nedeniyle KPSS sınavına hazırlanamayan gençlere Kale Belediyesi’nden destek geldi.

Gençlere ücretsiz kurs
banner240

Kale Belediyesi ve Pamukkale Üniversitesi Kale Meslek Yüksekokulu ile ortaklaşa düzenlenen, Kamu Personeli Seçme Sınavına girecekler için hazırlık kursu açıldı. Lise ve önlisans düzeyinde, toplam 150 saatlik planlanan kursa 285 kursiyer kayıt yaptırdı. Kurslar hafta içi her akşam haftalık 16 saat olarak gerçekleştiriliyor. 


KPSS sınav sistemine uygun olarak belirlenen derslerin yanı sıra kursiyerlere modüler kitap seti, yaprak test ve deneme testleri desteği Kale Belediyesi tarafından ücretsiz olarak veriliyor. Kursiyerlere verilen KPSS kitap setinin dağıtımı, Belediye Başkanı İsmail Yarımca tarafından yapıldı. 

Belediye Başkanı İsmail Yarımca yaptığı açıklama da “Halkımızın da yakından memnuniyetle takip ettikleri eğitim faaliyetlerine çeşitli alanlarda ve yoğun şekillerde devam etmekteyiz. Bunun en son örneği de ilçemizdeki işsiz ve imkansızlık sebebi ile Kamu Personeli Seçme Sınavına hazırlanamayan gençlerimize profesyonel anlamda destek vermektir. Bu amaçla başlattığımız kursumuza yoğun talep gerçekleşmiş ve bu düşünce halkımızın takdirini toplamıştır. 

Toplumumuzdaki işsizlik yarasına merhem olarak başlattığımız bu kurs, KPSS sınavına bir hafta kalana kadar devam edecektir. Kursiyerlerimiz yeni edindikleri bilgilerle ve danışmanlık hizmetleriyle sınava gireceklerdir. Ayrıca kursiyerlerimize her türlü doküman desteği de verilmektedir. Kursiyerlere hazırlanmaları için vereceğimiz bu kitap kendilerini sınav konusunda bilgi edinimlerinde büyük katkı sağlayacaktır. Kursun hayırlı olmasını temenni ediyor, tüm kursiyerlerimize başarılar ve kurs veren öğretim görevlisi hocalarımıza yürekten teşekkür ediyorum” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER