banner249

Mayamızda var

10 yıllık Karahayıt Belediye Başkanlığı’nın ardından Pamukkale İlçe Belediye Başkanlığı için yarışan İbrahim Vural, destek turlarına devam ediyor.

Mayamızda var
banner240

Oldukça yoğun bir programla güne başlayan Başkan Vural’ın ilk durağı Denizli Şoförler ve Otomobilciler Odası’nın Genel Kurul toplantısıydı. Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kazım Arslan ve Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Arif Balkanay’la birlikte toplantıya katılan İbrahim Vural, adaylara başarılar diledi. Buradaki toplantının ardından Denizli Kültür ve Eğitim Vakfı'nın Genel Kurul toplantısına katılan CHP Belediye Başkan Adayları, yönetime gelen kurul üyelerini tebrik etti. Seçim çalışmalarına Sevindik Mahallesi’nde devam eden Başkan Vural, adaylığının ilk gününden bu yana yapılan çalışmaları değerlendirdi. 


İBRAHİM VURAL SEÇİM OFİSİ 
Başkan Vural, kısa zamanda büyük bir hedef kitlesine ulaşmasının sırrını ekip çalışması ve tecrübe olarak yorumladı. Seçim gezilerine, partisine gönül vermiş arkadaşlarıyla sürdüren Başkan Vural, bu çalışmalar sırasında tüm arkadaşlarıyla ortak hareket ettiğini, farklı seslerden çıkan fikir ve görüşlerin kendisine yol gösterdiğini belirtti. 

Başkan Vural konuşmasına şöyle devam etti. ‘Benim için tüm fikir ve görüşler ayrı birer hazinedir. Partimizin en temel ilkelerinden biri olan demokrasi olgusunu kendi ekibimizde başarılı bir şekilde uygulamaya çalışıyoruz. Çalışmalarımıza yükselen bir değer katmak için, herkes kendi fikrini söylüyor ve birlikte değerlendiriyoruz. Bu değerlendirmelerden sonra ortaya çıkan sonucu çalışmalarımıza yansıtıyoruz. Böylelikle hem parti içi demokrasiyi sağlam temeller üzerine oturtuyoruz, hem de her partilimizin katkısını seçim çalışmalarına yansıtmış oluyoruz. Bunun en güzel örneğini dün yapılan temayül yoklamasında gördük. Tam bir demokrasi şöleniydi’ dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER