banner249

Denizli Barosu, “Güvenlik için yetkiler kullanılmalı”

ilhan, denizli barosunda gazetecilere yaptığı açıklamada, son günlerde artan terör olaylarını büyük bir üzüntü içinde takip ettiklerini ifade etti. ankara'nın merkezinde meydana gelen patlama, si

Denizli Barosu, “Güvenlik için yetkiler kullanılmalı”
banner240
İlhan, Denizli Barosunda gazetecilere yaptığı açıklamada, son günlerde artan terör olaylarını büyük bir üzüntü içinde takip ettiklerini ifade etti. Ankara;nın merkezinde meydana gelen patlama, Siirt, Van, Diyarbakır ve Bitlis;te meydana gelen saldırılar sonucu bir gün içinde 1 polis, 1 asker ve 8 yurttaşın teröre kurban verildiğini belirten İlhan, şunları kaydetti, "Yüzyıllardır aynı topraklarda birlikte yaşayan milletin bu tür terör saldırıları sonrasında birlik beraberliğinin bozulmayacağına ancak bu iyi niyetli temennimizin gerçekleşmesi için de yetkililerin gereğini yapması zorunluluğuna inanıyoruz. Ulusal güvenliğimizin temini için bütün kurumların yasalardan aldığı yetkiyi layıkıyla kullanmasını istiyoruz. Bölgesel güç olduğumuzu her fırsatta hatırlatan bir ülke olarak iç güvenliğimizin de gerektiği gibi sağlanmasını istemenin de bir yurttaş olarak hepimizin hakkı olduğunu düşünüyoruz."

Hain saldırıyı nefretle kınadıklarını söyleyen İlhan, açıklamasını şöyle sürdürdü, "Saldırı ülkemizin bölünmez bütünlüğünü ve barış içinde yaşama amacımızı hiçbir şekilde sekteye uğratmayacaktır. Şehitlerimize Allah;tan sonsuz rahmet, yakınlarına ve aziz milletimize baş sağlığı, gazilerimize ve yaralılarımıza da acil şifalar diliyoruz."

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER