banner249

Polonyalı heyetten Oğuz’a ziyaret

denizli milli eğitim müdürlüğü ile polonya kazieglowy kenti milli eğitim müdürlüğü arasında ab ulusal ajans desteği ile yapılan regio engelliler projesi kapsamında ilimiz bugünlerde polonyalı misafirl

Polonyalı heyetten Oğuz’a ziyaret
banner240
Denizli Milli Eğitim Müdürlüğü ile Polonya Kazieglowy kenti Milli Eğitim Müdürlüğü arasında AB Ulusal Ajans Desteği ile yapılan Regio Engelliler Projesi Kapsamında ilimiz bugünlerde Polonyalı misafirlerini ağırlıyor. Denizli’de yaptıkları ziyaretler kapsamında Polonya Kazieglowy Belediye Başkanı, İl Milli Eğitim Müdürü ve diğer yetkilileri ile okul müdürlerinden oluşan 8 kişilik heyet İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut’a nezaket ziyaretinde bulundu.

Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, “ Polonyalı meslektaşlarının kendisini ziyaretinden duyduğu memnuniyet dile getirerek, ülkeler arasında eğitim konusunda köprüler oluşturmak için yapılan bu projeler çok önem arz ediyor. Proje gezilerinde; bilgi ve tecrübe paylaşımı esas alınarak, tecrübelerimizden azami fayda sağlandığında turistik gezi olmaktan çıkacağına inanıyorum dedi.  Eğitimde ilimizde fiziki yapıda sıkıntılarımız mevcut, bu sıkıntıyı da yerel basın ve hayırseverlerimiz sayesinde aşmaya çalışmaktayız” dedi.


Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER