banner249

PAÜ TESİSLERİ HALKIN HİZMETİNE AÇILDI

Üniversite tesislerinden faydalanmak isteyen şahıs ve kurumlar tesislerin kullanımı için başvuru yaptıktan sonra, etkinliğinin türü ve süresine göre belirlenmiş ücretler dahilinde bu tesislerden yarar

PAÜ TESİSLERİ HALKIN HİZMETİNE AÇILDI
banner240
Üniversite tesislerinden faydalanmak isteyen şahıs ve kurumlar tesislerin kullanımı için başvuru yaptıktan sonra, etkinliğinin türü ve süresine göre belirlenmiş ücretler dahilinde bu tesislerden yararlanabilecek. Ayrıca Pamukkale Üniversitesi personeli de bu tesislerden belirlenen ücretlerin yarısını ödeyerek faydalanabilecek.
Konu ile ilgili açıklama yapan Rektör Prof. Dr. Hüseyin Bağcı, “Üniversitemize ait tesislerimizden halkımızın da faydalanması için çalışmalarımızı sürdürmekteydik.  Bugüne kadar sadece spor tesislerimiz halka açıktı, biz bu kapsamı biraz daha genişleterek Kongre Merkezi ve bazı açık alanlarımızdan da Denizli halkının faydalanabilmesi için gerekli düzenlemeleri yaptık. Böylece üniversitemiz kentin dışında kopuk bir konumdan daha çok, halkla ve kentle bütünleşmiş, iç içe bir üniversite olma yolunda bir adım daha atmıştır ” dedi.
 

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER