banner249

Dedeman Park 6 Nisan;da açılıyor

dedeman park otelleri’nin ilki 6 nisan günü denizli’de açılıyor.

Dedeman Park 6 Nisan;da açılıyor
banner240
Türkiye’nin ilk uluslararası otel zinciri Dedeman Hotels & Resorts International ikinci markası Dedeman Park’ı hayata geçiriyor ve ilk örnek olarak Dedeman Park Denizli’yi hizmete açıyor. Diğer Dedeman Otelleri gibi yeni Dedeman Park konsepti de “Geleneksel Dedeman Misafirperverliği” temellerine dayanıyor. Dedeman Park Otelleri yenilikçi, konforlu, ekonomik, teknolojik, çevre dostu ve her otelinde aynı hizmet standartlarını sunacak şekilde tasarlandı.

240 YATAK KAPASİTESİNE SAHİP
İlk Dedeman Park uygulaması olarak öne çıkan Dedeman Park Denizli; 114 superior, 6 Deluxe olmak üzere 120 oda ve 240 yatak kapasitesine sahip. 60 kişi kapasiteli restoran, 5 toplantı salonu ve bölünebilir 400 kişilik balo salonu gibi özelliklerle öne çıkan ve şehir merkezine yakın konumuyla da avantajlı olan Dedeman Park Denizli’de işletme modeliyle Dedeman Silk Road Tashkent otelinin de yatırımcısı olan Apeas Mühendislik ve İnşaat ile işbirliği yapıldı. Dedeman Park, aynı yatırımcıyla 5 yıl içinde açılmak üzere 10 otel için anlaşma imzaladı.

DEDEMAN’DA YOK YOK
Kısa süreli bir iş seyahatinde misafirlerin ihtiyaç duymayacağı özelliklerden arındırılmış olan Dedeman Park Denizli sade ve modern tasarımı kadar yüksek teknolojiyle donatılan çevre dostu özellikleriyle de farkını ortaya koyuyor. İleri teknolojiyle donatılmış toplantı odaları, business center, fitness center, zengin Türk kahvaltısı dışında öğlen ve akşam yemeği servisi de veren restoran ile lobi bar ve Bakk-Al hizmetleri yer alıyor. Minibar ve oda servisi bulunmayan Dedeman Park Denizli’de 7/24 esasıyla hizmet veren Bakk-Al adı altında mini bir market olacak. Misafirler konaklama esnasında sandviç, çikolata, tatlı gibi atıştırmalıkların yanı sıra alkollü/alkolsüz içecek ve kişisel bakım ürünlerini bu noktalardan temin edebilecekler.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER