banner249

Denizli’yi öğrenciler ayağa kaldıracak

degiad başkanı sadık emre Çaputçu, iş dünyası ve pamukkale Üniversitesi arasında köprü oluşturacak ''Öğrenci topluluğu projesi'' ile öğrencilerin, denizli'nin sosyal, kültürel ve ekonomi alanlarda kalkınması için raporlar hazırlayacaklarını söyledi.

Denizli’yi öğrenciler ayağa kaldıracak
banner240
Çaputçu, Öğrenci Topluluğu Komisyonu üyeleriyle beraber Denizli Gazeteciler Cemiyeti;nde basın toplantısı düzenledi. DEGİAD ve üniversite arasında köprü oluşturacak 15 kişilik öğrenci topluluğunun kritik bir rol üstleneceğini ifade eden Çaputçu, projeyle öğrencilerin iş dünyası ve üniversite arasındaki kopukluğu gidereceğini söyledi.

Çaputçu, Denizli;nin tekstil sektöründen başını kaldırıp farklı sektörlere yönelmesi gerektiğini dile getirerek, ;;İlçelerimizde yeni sektörler ve fırsatlar olduğunu düşünüyoruz. İlçelerimiz sosyal, kültürel ve ekonomik açıdan geride. Öğrenci arkadaşlarımız Denizli;nin ve ilçelerinin sosyal, kültürel ve ekonomi alanlarında kalkınması için raporlar hazırlayacak;; dedi.
Öğrenci Topluluğu Projesi sözcüsü Kaan Doburca da iş dünyası ile öğrenciler arasında iletişimi eksik gördüklerini, bu iletişimsizliği gidereceklerini belirterek, ;;Üreten Denizli için hep birlikte çalışacağız;; diye konuştu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER