banner249

Yer altına 150 tonluk yakıt tankı gömmüşler

sarayköy’de bir akaryakıt istasyonuna yapılan operasyonda yer altına gizlenmiş 150 tonluk kaçak akaryakıt tankı ele geçirildi.

Yer altına 150 tonluk yakıt tankı gömmüşler
banner240
Alınan bilgiye göre, Sarayköy’deki bir akaryakıt istasyonunda kaçak akaryakıt olduğu ihbarı alan jandarma ekipleri operasyon düzenledi.
Bu kapsamda yapılan çalışmalar sonucunda; Sarayköy’e bağlı Tosunlar Beldesinde akaryakıt getiren tanker 23 bin 500 litre kaçak akaryakıtla yakalandı. Jandarma ayrıca Sarayköy’de bulunan akaryakıt istasyonunda yapılan aramada istasyonun büro kısmındaki elektrik panosunda bulunan açma kapama kumandasıyla kontrol edilen bir gizli düzenek tespit edildi.
İstasyonda yapılan kazı sonucu yeraltına gizlenmiş 100 ton ve 50 tonluk iki adet yeraltı tankı ortaya çıkartılmış ve gizli iki adet tank içerisinde ki 33 bin 686 litre kaçak motorin ile birlikte toplam 57 bin 186 litre kaçak akaryakıt ele geçirildi.
Yapılan kontrolde şüpheli A.U., M.G., C.A. ve H.U. yakalanarak gözaltına alındı. Şüpheliler A.U. (1988), M.G. (1964), C.A.(1971) ve H.U.(1957) ifadeleri alınarak adli makamlara sevk edildi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER